Tarot sadece enerji okumasıdır anlık enerjiyi yansıtır kartlara.

Tarot sadece enerji okumasıdır anlık enerjiyi yansıtır kartlara.
Aklımdakini biliyorsun bekliyorum canoo :D
Aklındaki kişi sana karşı memnuniyet ve duygusal tatmin hissediyor. Senin yanında mutlu ve keyifli hissediyor kendini canım. ;)
Doğru düşünmüşsün demek ki canım :)
Kesinlikle öyle canım :*
:*
Hadi bakalım
Aklındaki kişi şu anda sana karşı, netleştiremediği, inişli çıkışlı duygular hissediyor, seni düşünüyor ama kafası karışık biraz çekingen ya da temkinli davranıyor olabilir. Duygularını tam olarak göstermiyor, içinde yaşıyor netlik yok şimdilik.
Sana bir şey söyleyeyim mi. Tam olarak böyle bir durum var biliyor musun
İnanırım :)
Venüüs, ismini görünce bile aşk enerjisi geldi zaten 💫 Şöyle bir derin nefes aldım, kedim pencere kenarında uyuyor, tütsüm yanıyor… Senin için tek kart çektim, enerjide Kupa İkilisi hissi çok baskın.
Bu kişi sana karşı boş değil, aranızda hâlâ kopmayan duygusal bir bağ var gibi hissediyorum. Hem merak hem de “acaba adım atsak mı?” hali. Sen biraz geri çekildikçe o seni daha çok düşünüyor gibi. İç sesin ne diyorsa ona kulak ver güzelim, zaten cevabı orada 🔮✨
İstersen aklındaki kişiyle iletişimin için de küçük bir niyet açılımı yaparız.
Cevap
15Cevap
Aklım da kimse yok.
Düşün biraz
Düşününce biri geliyor mu
Evet ama etrafında dikkatini çeken yoksa gelemez tabiki
Evet zaten ondan kimse yok demiştim.
Anladım olsun yinede teşekkür ederim yorum için :)
Rica ederim :) 🙏
Düşündüm durdum tüm gece bir şeyler eksik için de sessizlik mi yoksa sebepsizlik mi benim ki!
Çek bakalım ne diyecek
Aklındaki kişi sana karşı üzüntü, kırgınlık veya kalp kırıklığı hissediyor., içinde duygusal bir sızı ve karışık hisler var. Üzüldüm şimdi sana neden olumsuz çıktı...
Niye böyle şeyler çıktı harbi
Sen daha iyi bilirsin tartıştınız sanırım herkese olumlu sana olumsuz bir kişiye daha olumsuz kartlar çıktı nedense
Böyle bir durum söz konusu olamaz kırılacak bana gönül koyacak kimse yok ki kartlar karıştı herhalde 😀
Senin enerjine göre gelir kartlsr sen öyle damardan girersen böyle kart çıkar sana desene şaka bşr yana herkes her zaman mutlu olsun isterim :) hazır olduğunda tekrar bakarız pozitif düşün bu defa olur mu :)
Tamam bir kere daha bakalım ama şimdi değil özel olarak düşünüp bakalım.
Karta gerek yok. Aklımdaki kişi muhtemelen hiçbir şey hissetmiyor.
Aklındaki kişi sana karşı çekimi var duygu hissediyor ama cesaretini ve netliğini toplaması gerekiyor.
Yere batsın onun duygusu da cesareti de😏
Aklımdan çıkmıyorum ondan eminim ama yapacak biseh de yok
Aklındaki kişi sana karşı pişmanlık, hayal kırıklığı ya da içsel bir hüzün hissediyor, içinde kırgınlık var ve geçmişe takılı kalmış olabilir.
hazırım çok heycanlı
Aklındaki kişi sana karşı gelecek ve olasılıklarla ilgili heyecanlı ve umutlu hissediyor:, içinde bir merak ve yeni başlangıç beklentisi var. Sen naptın böyle :D
Yani bak gör işte...
Ben hazırım spoiler ver
Aklındaki kişi sana karşı çok olumlu, sıcak ve mutlu duygular besliyor, içinde net bir mutluluk ve pozitif enerji var.
Umarım öyle olur
Umarım :)
Tabi tabi söyle
Aklındaki kişi sana karşı yoğun bir çekim ve heyecan hissediyor, içinde güçlü bir istek ve başlangıç enerjisi var.
Teşekkür ederim tarotcu hanımcım❤️
Rica ederim pamuksekerim :*
🫶
Hadi bakalım Aldım kabul ettim
Aklındaki kişi sana karşı olumlu ve samimi duygular besliyor, içinde bir yakınlaşma ve bağ kurma isteği var.
Hayırlısı ;)
Ne hissediyor acaba 🙄?
Aklındaki kişi şu anda sana karşı içten bir yakınlık ve bağ hissediyor, seni düşündüğünde içinde yumuşak ve sıcak duygular oluşuyor. Aranızda bir uyum var aynı zamanda duyguların tek taraflı olmadığını söyleyebilirim ysni o kişi kalbinde seni özel bir yere koymuş durumda. Aranızda gurur ya da mesafe olsa bile, sana karşımkalp enerjisi temiz ve açık görünüyor.
Evet bende beğendim ;)
Ne hissediyor acaba
Aklındaki kişi şu anda sana karşı, ciddi ve temkinli bir ilgi hissediyor, acele etmiyor ama seni hayatında pozitif görüyor. Güven oluşmadan açılmak istemiyor, içten içe seni düşünüyor ama adımlarını planlayarak atmak istiyor.
Senin aklındaki kişi ilk düşündüğün lişi kimse o
Rica ederim :)
Hadi bakalım çok meraklıyım ne gelecek diye 😄
Aklında tutmayanın aklında olmam. Ama bak bakalım kartlar yalan söylemez😀
aklımda birisi yok
Aklıma herkesi koyamam
Olur..
Aklındaki kişi sana karşı saygı duyuyor ama temkinli hissediyor, zihinsel olarak etkilenmiş ama duygularını mesafeli ve kontrollü tutuyor.
İsim de alabilir miyim acaba 🤣🤣
Elimde olsa seve seve ama maalesef :(
:))) makara olsum diye söyledim kızçe:))
:* 🤗
Hadi bakalım hazırım
Aklındaki kişi sana karşı yoğun bir ilgisi var seni çok kıymetli ve çekici görüyor.
Hazırım
Aklındaki kişi sana karşı duygularını kontrollü ve temkinli tutuyor. İçinde bir değer verme var ama aynı zamanda kendini koruma ve mesafe koyma eğilimi baskın.
Korkuyor diyorsun
Kart diyor ben yorumluyorum sadece...
Olur
Aklındaki kişi sana karşı nazik, ilgi dolu ve duygusal bir merak hissediyo İçinde yakınlaşma ve sıcak hisler var.
Teşekkür ederim 💕
Rica ederim :*
Olur lütfen.
Aklındaki kişi sana karşı derin bir hayranlık ve saygı ile birlikte sabırlı, yumuşak bir sevgi hissediyor. Seni güçlü ve değerli buluyor; duygularını kontrollü ve dengeli tutmaya çalışıyor.
Rica ederim
Evet lütfen
Aklındaki kişi sana karşı bitmişlik, hayal kırıklığı ve duygusal zorlanma hissediyor. İçinde üzüntü ve kapanmamış bir durum var. Üzüldüm böyle çıkmış olmasına...
Sıkıntı yok hiç takılmıyorum artık 😂
Bazen olabiliyor olumsuzluklar üzülme inşallah düzelir :)
Düzelmesede olur
Olur yaz
Aklındaki kişi sana karşı samimi bir bağ ve duygusal uyum hissediyor, içinde sıcaklık ve yakınlaşma isteği var.
Olur
Aklındaki kişi sana karşı neşeli, arkadaşça ve kutlama havasında bir duygu hissediyor. Seninle vakit geçirmekten keyif alıyor ve pozitif hissediyor.
Seni sevgilisi olarak göremiyor demek ki :(
Canım ciddiye alma eğlence amaclı sadece ne demişler fala inanma falsızda kalma teşekkür ederim sorularıma geliyorsun iniallah sevgilinle çok mutlu olursun her zaman :*
Rica ederim :*
Aklımda biri yok ki
Düşün bul birini hadi ama :)
Evet
Aklındaki kişi şu anda sana karşı, seni çekici, karizmatik ve dikkat çekici buluyor, enerjinden etkilenmiş durumda. Sana karşı hem fiziksel hem de ruhsal bir ilgi hissediyor.
Vay be 😀
;)
Bir Yorumda ben rica etsem.
Etmiyorum kimse yok aklımda çok şükür
Hazırım. Gönder gelsin.
etmiyorum
Oku bakalım
Aklındaki kişi sana karşı güçlü bir çekim ve duygusal bağ hissediyor, kararsız olabilir ama kalbi boş değil.
Hadi bakalım
Olur
Eveeeeeeet
Olur
Evet lütfen..
Evet hazırım
Aklımda kimse yok
Hahaha buyurr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar