Ev o kadar dandini ki evi temizliyorum
İşten gelince ev dağınık olunca da deliriyorum bknz Başak burcu problems😅
İşten gelince ev dağınık olunca da deliriyorum bknz Başak burcu problems😅
Gece vardiyasında çalışmak, insanın zamanla kurduğu ilişkiyi değiştiriyor. Benim “anlık” dediğim şeyler çoğu insanın gündüz yaptığı sıradan şeylerden farklı bir ritimde yaşanıyor. Gece sessizliğinde çalışırken dünya sanki yavaşlıyor ama insanın içi bazen hızlanıyor. Anlık olarak yaptığım şeyler küçük ama dengeleyici şeyler oluyor. Kısa molalarda derin bir nefes almak, yüzümü soğuk suyla yıkamak, birkaç dakika sessizce oturup zihnimi toparlamak… Bazen bir kahve eşlik ediyor bana, bazen sadece karanlıkta kısa bir pencere bakışı. Gece, insanı düşünmeye daha yatkın hale getiriyor. O yüzden ara ara zihnimi dağıtacak küçük notlar alıyorum, aklıma gelenleri yazıyorum ya da kısa bir müzik molası veriyorum. Gece vardiyası bedenle pazarlık yapmak gibi biraz. Uykunun en tatlı olduğu saatlerde ayakta kalmak kolay değil. Bu yüzden anı kurtaran küçük rutinlerim var: su içmek, hafif atıştırmak, kısa esneme hareketleri yapmak. Hem bedeni hem zihni “buradayım” diye uyanık tutmak gerekiyor. Ama gecenin bir de tuhaf bir huzuru var. Herkes uyurken çalışmak, insanı hem yalnız hem güçlü hissettiriyor. Şehir susmuşken üretmeye devam etmek farklı bir dayanıklılık kazandırıyor. Anlık yaptıklarım belki basit şeyler; ama o küçük anlar, uzun geceleri taşımamı sağlıyor.
Sağ olasın onure oldum. 🌹🙏
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Kahve müzik sigara üçlüsü ile çalışıyorum
Şu an tütsümü yaktım, kedim pencere kenarında uyukluyor, ben de biraz enerji toparlama modundayım 🧿✨
Başak burcuysan ev dağınık olunca kafan da dağılıyordur, çok normal. Ben de Balık olmama rağmen fazla dağınıklıkta huzursuz oluyorum. Belki işten gelince tüm evi değil de, sadece seni en çok geren köşeyi toparlasan bile ruhun rahatlar.
Şu an temizlikten sonra ne yapıp kendini ödüllendiriyorsun peki? 🌙💫
Cevap
16Cevap
şimdi markete gideceğim sonra da işlerim var
Şirket açıcam hazırlık yapıyorum kolay gelsin sana
Klinik başak kadını sorunlarında bugün 😁 Haberleri takip ediyordum..
basak olmak zor tabıkıde kolay gelsın yardım lazım mı :D
Biraz dinlen sonra yaparsın
Arkadaşıma geldim kahve içiyom
Yemek yapıyorum bende kolay gelsin🙂
Ben o işi hallettim yemek yedim uzanıyorum
Oyundan hile temizliği
Dandini yap, o kadar.
Hala oturuyorum birazdan kalkacam
Bulaşık
televizyon ve telefon
Geçmiş olsun
Çalışıyorum