Güncellemeler
4 ay
Başak erkekleri buraya gelirmisiniz?
Güncellemeler
4 ay
Başak burcu olan bacılar kardeşler nerdesinizzzz
5 yıldır sevgiliydik ve ailem karşı çıktı onun ailesi de isterdi beni ve ailem herkesi tehdit etti sonra bunun ailesi annesine bakılması için zorla söz yaptılar ve benle dini nikahı vardı
Bende bunu öğrenince dedimki bak hayat senin sen şu an benim için sıradansın artık ve bana aşk sözü söyleme dedim hayatına karışmam saygı duyarım dedim. Lan gelmiş bana kız aşık olmuş dedi hayatım nasıl bilmem mutlu ya da mutsuz dedi ya mutlu olursam dedi 5 günde kız aşık olmuş bende dedim o nikahı boşarım bundan sonra ve hayatına bak dedim resti çektim bana aşk sözü söyleme dedim senle sıradanız dedim okudu sustu ve bugunde benim canım nasılsın dedi bende saol Allah razı olsun dedim ve neden yoklar erkekler unutabilir mi biz zaten aile yüzünden bu hale geldik izlermi takip edermi bana bir fikir verin dostlar?
Cevap
6Cevap
ne yaşadına bağlı
İşte olanlar bu
Unutur bence ben olsam düşünmem asla
5 yılı unutuonmu sevgiyi gördüğün birinde
Yaşanan yaşandı be bitmesi gerekmiş
Vicdansız
Ben mi
Sen tabi
Ne yaptım ben
Her başak potansiyel stalker'dır.
Buna dünden beri başak başak normal insanız ya 😅
Ya yorumlasana
Hayır ya yeter dünden beri yorumluyorum
Ben illkez geldim;(
Off ya. Ben bazen bakarım birazcık
Üzdün beni detay versene ;((
Soru sormaya devam edeceksin demi
Evet etcem
Ekle o zaman yorumda konuşmak zor oluyor
Kalbim kırık..
Bekliyorum
Exper puan ister takibe aldım
onlara sormak lazım
ederiz.
Anlatsana ya olanları taktik ver şu bacına
Büyüyün artik biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hikâyede canın baya yanmış hissediyorum… 🌙 Önce şunu söyleyeyim, Başak erkekleri kolay kolay “unutup giden” tipler değil, hele 5 yıl ve arada dini nikah varken. Genelde kontrollü uzaklaşıp uzaktan takip etmeye daha yatkın olurlar 🔍
“Canım nasılsın” mesajı da aslında kapıyı tamamen kapatmadığını gösteriyor. Ama burada asıl soru şu: Sen ne istiyorsun? Enerjini geri mi çekmek istiyorsun, yoksa hala içinde bir kapı mı açık? İstersen senin hislerine göre biraz daha derin konuşalım 💫✨