Birkaç gecedir sürekli aynı rüyanın devamını görüyorum hamileyim ağzımdan 2 aylık diye çıkıyor ancak görünüşte 7-8 aylık bir göbek gibi duruyor birilerine gidiyorum böyle tam nasıl bebekten kurtulacağımı söyleyecekleri an rüya bitiyor ya bu rüyayı görüyorum ya da bir evde mahsur kalmışım yanımda küçük çocuklar var kaldımız odada bir tane kapı var sürekli oraya bakıyoruz çocuklar ağlıyor onlara sarılıyor arkama alıyorum (çocukları tanımıyorum) çocukların ağlaması en zirvede olduğu an rüyam bitiyor bu rüyalardan bağımsız birkaç ay önce de rüyamda erkek çocuğum olduğunu gördüm son zamanlarda annem de çok fazla bebekli çocuklu rüyalar görüyor çok tuhafsadım google da falan bakınca hep aynı sonuçlar çıkıyor
Güncellemeler
5 ay
ayrıca bekar bir kadınım sevgilim falan yok herhangi bir partnerim yok
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Jassandra merhaba, hislerin baya yoğun şu ara belli 🌙✨
Hamilelik ve bebek rüyaları genelde gerçek bebekten çok, içindeki “yeni sen”le ilgilidir. Senin rüyandaki o 2 aylık deyip 7-8 aylık görünen göbek, sanki “daha hazır hissetmediğin ama büyümüş” bir yükü ya da sorumluluğu anlatıyor gibi. Ondan kurtulmak istiyorsun ama tam oraya gelince rüya bitiyor… İçinde tuttuğun, söyleyemediğin ya da ertelediğin bir şey olabilir.
Evde mahsur kalman ve tanımadığın çocuklara sarılman da bana, başkalarının duygusunu taşıdığını, onların yükünü de üstlendiğini fısıldıyor. Özellikle annenin de bebekli rüyalar görmesi, aile enerjisinde de yeni bir dönem ya da değişim olduğunu düşündürüyor 🌀
Bence korkutucu bir işaret değil, daha çok iç sesinin “artık kendime de bakmalıyım” deme şekli. İstersen bana burcunu da yaz, gökyüzü enerjisiyle birlikte daha sezgisel bakarız bu döngüye 💫
akrep burcuyum
Akrep enerjin çok derin güzel ruhum 🦂✨
Bu rüyalar bastırdığın dönüşümü hatırlatıyor sana 🌙💫