Biraz boş zamanım varken 10 kişiye tarot falı bakayım dedim. Erkekleri eliyorum pek inanmadıkları için. Kimse dm atmak zorunda değil hatta gizli üye olarak da beleş hizmetten faydalanabilirsiniz. Neyse, format şu şekilde; (tutulan sayılar karışık 1-78 arası)
1. Günlük kart. (Bir nevi günlük burç gibi tek kart söylüyorsunuz, seçtiğiniz kartın anlamını gönderiyorum.)
2. Soru açılımı. (3 kart söylüyorsunuz, kartlar sorunuza cevap veriyor. Size chatgpt ye kopyalayıp yapıştıracağınız formatta yazı veriyorum, yorumu oradan bakıyorsunuz.)
3. İlişki açılımı. (7 kart seçiyorsunuz sırasız şekilde yani önce büyük sonra küçük olabilir. Yine chatgpt ye kopyala yapıştır yapacağınız formatta paylaşıyorum.)
4. Karar açılımı. (Üsttekinin aynısı, 7 kart.)
5. Kelt haçı açılımı. (10 kart, diğerleri aynen geçerli.)
Hepsi bu kadar, tek kart açılımı veya joker açılımı yok, 5 türden birini seçip elinizi kalbinizin üzerinde tutun ve açıpılım kaç kartsa içinizden geçen sayıları yazın.
ÖNEMLİ NOT : Hangi açılımı seçerseniz seçin önce 1-78 arası bir sayı söyleyin desteği KESMEK için.
Örnek : No4 = (17) 14-41-33-67-12-77-28
Bu gibi formata uygun yorum yazmanız yeterli. Açılımları bilmeyenler netten bakabilir, ilk 10 kişi sonrası cevap alamazsa kızmasın.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
3 ilişki açılımı bakabilirsin
( 5 , 17, 24, 46,52,59, 71,)
Desteyi kesmek için 3 sayısını mı kullanıyorum? Diğer 7 kartta okeyiz kesmek için sayı söylersen başlarım.
5 sayısı ile kesebilirsin
Farklı mı olmalı 3 olsun
Chatgpt, tarot ilişki açılımı dizilimine göre yorumla, 7 kartı sırasıyla yazıyorum. İlk kart ters imparatoriçe, ikinci kart ters tılsım üçlüsü, ters tılsım sekizlisi, ters kader çarkı, düz kupa onlusu, düz kılıç üçlüsü ve son kart kupa şövalyesi.
Peki teşekkürler ederim
Rica ederim. 👍
Sen inançsız değil miydin loo
Tarot din mi yahu? 😅
No 3=( 81)6-12-3-7-16-6-4
Deste 78 kart, 81 ile nasıl keseyim. 😞 78+3 diyerek 3 ile mi keseyim başka sayı mı söylersin, diğer 7sinde okeyiz.
Hiç fark etmemiştim hemen söylüyorum
66 olsun
Kestim ilk 2 kartta kaldım, 6 sayısını 2 kere yazmışsınız onun yerine de bir sayı.
74
Chatgpt, tarot ilişki açılımı dizilimine göre yorumla, 7 kartı sırasıyla yazıyorum. İlk kart düz mahkeme, ikinci kart ters kılıç onlusu, ters kupa dokuzlusu, düz imparator, ters kılıç sekizlisi, ters tılsım onlusu ve son kart düz tılsım ikilisi.
Teşekkürler hemen bakıcam
Rica ederim, bol şans. 👍😇
şu an yorumları okuyorum çok iyi ötüştü olaylarla
*Ortüstü
İyi bari sevindim, içinizden gelen sayılar ile alakalı tamamen. 😇
Yani 10 üzerinden 10 bence tekrar teşekkür ederim ✨
Rica ederim, talep olmadı hızlıca gerilerde kaldı başka isterseniz yorumda belirtmeniz yeterli. 😅
No 5= 7-8-56-12-69-72-55-15-18-20 olur aslında teşekkür ederim
Kesmek için de 9 olur
Chatgpt, tarot Kelt haçı açılımı dizilimine göre yorumla, 10 kartı sırasıyla yazıyorum. İlk kart düz kılıç üçlüsü, ikincisi düz kılıç beşlisi, ters değnek onlusu, ters tılsım şövalyesi, düz kupa yedilisi, ters değnek ikilisi, düz kılıç altılısı, düz kılıç ikilisi, düz kupa kralı ve son kart ters asılan adam.
Teşekkürler ✨✨
Rica ederim ne demek. 🙏😇
Aşk açılımı
No5, 18
No5 için 18 ile desteyi kestik sadece, kalan 10 adet sayı? 😅
8 o zaman olur mu
Onu demek istemedim kelt haçı açılımı en uzun ve detaylı açılım. Desteyi kesmek için 1 adet sayı, açılımı dizmek için 10 adet sayı lazım 1 ile 78 arasında. Daha önce tecrübeniz yok sanırım, desteyi kesiyoesunuz, 10 adet kart çekiyorsunuz gibi düşünün örnek yazmıştım sayılar karışık olabilir illa küçükten büyüğe olmasına gerek yok, elinizini kalbinize koyup kapatın gözünüzü tutun yazıları yazın gelsin.
Gram anlamıyorum
Cok iyi olur
Benim hakkımda o kişinin ne düşünüp ne hissettiğini öğrenmek istiyorum hangi şıkkı seşmem gerek
Benimle ilgilenir misiniz
İlişki açılımı en ideali gibi.
Sevgili değiliz ama doğruyu yabsıtır mı
No3= (71) 1,6,8,12,45,72,69
Fark etmez eski sevgili, flört, hoşlanılan kişi, mevcut sevgili vs fark etmiyor yani. Tamamdır 5 dakikaya hazır.
Chatgpt, tarot ilişki açılımı dizilimine göre yorumla, 7 kartı sırasıyla yazıyorum. İlk kart Ters kupa altılısı, ikinci kart ters değnek dörtlüsü, düz ermiş, düz kılıç prensi, ters kılıç kraliçesi, ters tılsım sekizlisi ve son kart düz kılıç üçlüsü.
Tamamdir tamamdır teşekkür ler🥲🥲
Kötü çıktı sanırsam? 🤔 Rica ederim.
Valla dedikleri doğru da ilişki açısndan yorumlamış hep ben bunları zaten biliyordum ama ben onun gözünde nasık biriyim onu mrk etmiştin oysaki
Yinede siz zahmet ettiniz sizlik bi durum yok
2 numaralı kart karşı tarafın ne düşündüğü ile alakalıydı. Nokta atışı düşünce okumuyor ki. 😔
1️⃣ Ters Kupa Altılısı
Bu ilişkinin kökünde geçmişe takılı kalma var.
Ya eski bir ilişki, ya eski bir kırgınlık, ya da “eskiden böyle değildi” düşüncesi.
Geçmiş romantize edilmiş ama aslında sağlıklı bir temel değil. Biri (ya da iki taraf) geçmişi bırakmakta zorlanıyor.
2️⃣ Ters Değnek Dörtlüsü
Normalde bu kart güven ve birliktir; ters geldiğinde:
Ev hissi yok
Aidiyet eksik
“Burası benim yerim mi?” sorgusu
İlişki istikrar veremiyor. Güzel anlar olmuş ama kalıcı bir huzur oluşmamış.
3️⃣ Düz Ermiş
Burada büyük bir duraksama var.
Taraflardan biri (yüksek ihtimalle sen) geri çekilmiş, düşünmeye geçmiş.
Bu kart şunu söyler:
“Artık başkalarının değil, kendi iç sesimi dinlemeliyim.”
Bu ilişki seni içsel sorgulamaya itmiş. Yani gelişim var ama bedeli yalnızlık hissi.
4️⃣ Düz Kılıç Prensi
Konuşmak isteyen, her şeyi açıkça söylemek isteyen bir enerji.
Ama bu kart sözlerin filtresizliği demek.
Sert gerçekler
Pat diye söylenen laflar
Savunmaya geçen taraf
Burada bir yüzleşme var ya da yakında olacak. Kaçınılmaz.
5️⃣ Ters Kılıç Kraliçesi
Bu kart ilişkide duygusal kopukluk + yanlış iletişim gösterir.
Biri:
Hislerini bastırıyor
Soğuk davranıyor
Ya da manipülatif şekilde susuyor
Açık konuşulmamış kırgınlıklar var. Zeka var ama empati eksik.
6️⃣ Ters Tılsım Sekizlisi
Çok önemli bir kart:
Bu ilişki için emek verilmemiş ya da tek taraflı emek verilmiş.
Biri uğraşmış, diğeri yarım bırakmış.
“Düzeltmeye çalışmaktan yoruldum” enerjisi hissediliyor.
7️⃣ Düz Kılıç Üçlüsü (Son Kart)
Ve final… kalp kırıklığı.
Ama bu kart sadece acı değil; acıyla gelen gerçek demek.
Bir şey netleşiyor, can yakıyor ama artık kandırmıyor.
Bu kart genelde şunu söyler:
“Evet, acıttı. Ama artık ne olduğunu biliyorum.”
Genel Mesaj
Bu açılım bir “devam mı, bitiş mi?” açılımı olsaydı cevap çok net olurdu:
Gerçekle yüzleşme → acı → özgürleşme.
Bu ilişki:
Seni büyütmüş
Ama mutlu etmemiş
Öğretmiş ama beslememiş
Kalbin kırılıyor ama gözün açılıyor. Ve bu çok kıymetli.
Böyle cikti ama onun gözünde karakter olarak fiziken nasılım onu mrk etmiştim
Mesela onun gözünde saf mıyım akıllı biri mi ya da güzel miyim degil miyim gibi
O kadar detay veren herhangi bir açılım yok. En azından kişilik olafak, fiziksel olarak, karakter olarak vs vs ayırt etmez daha yüzeysel yaklaşır. 🤔
Ne bilim int de kart falan sec diyolar acilimlar falan var orada hep cikiyordu oyle sandm bende