Ücretsiz tarot falı bakıyorum, ilk 10 kişi hangi açılımı seçmek ister?

Biraz boş zamanım varken 10 kişiye tarot falı bakayım dedim. Erkekleri eliyorum pek inanmadıkları için. Kimse dm atmak zorunda değil hatta gizli üye olarak da beleş hizmetten faydalanabilirsiniz. Neyse, format şu şekilde; (tutulan sayılar karışık 1-78 arası)

1. Günlük kart. (Bir nevi günlük burç gibi tek kart söylüyorsunuz, seçtiğiniz kartın anlamını gönderiyorum.)

2. Soru açılımı. (3 kart söylüyorsunuz, kartlar sorunuza cevap veriyor. Size chatgpt ye kopyalayıp yapıştıracağınız formatta yazı veriyorum, yorumu oradan bakıyorsunuz.)

3. İlişki açılımı. (7 kart seçiyorsunuz sırasız şekilde yani önce büyük sonra küçük olabilir. Yine chatgpt ye kopyala yapıştır yapacağınız formatta paylaşıyorum.)

4. Karar açılımı. (Üsttekinin aynısı, 7 kart.)

5. Kelt haçı açılımı. (10 kart, diğerleri aynen geçerli.)

Hepsi bu kadar, tek kart açılımı veya joker açılımı yok, 5 türden birini seçip elinizi kalbinizin üzerinde tutun ve açıpılım kaç kartsa içinizden geçen sayıları yazın.

ÖNEMLİ NOT : Hangi açılımı seçerseniz seçin önce 1-78 arası bir sayı söyleyin desteği KESMEK için.

Örnek : No4 = (17) 14-41-33-67-12-77-28

Bu gibi formata uygun yorum yazmanız yeterli. Açılımları bilmeyenler netten bakabilir, ilk 10 kişi sonrası cevap alamazsa kızmasın.