Peygamber efendimiz sav ve ALLAH (C. C) Efendimizi Rüyasında görenler yorum yapabilir mi acaba?

rüyamda karşımda peygamber efendimiz ve yanında Topluluk vardı ve oturmuşlar, ama normal oturma değil, namazda oturulduğu gibi. Peygamber efendimiz sav bana doğru bakıyor ve sert bakıyordu. ALLAH (C. C) efendimiz ise benim izamda hemen sol tarafımda Yemyeşil ağaç halinde ve yeşil sarmaşıkları var şeklinde namaza duruyordu. RABBİM ve PEYGAMBER efendimiz sav birine şahitlik ettiğini duydum ve tövbe estağfurullah dedim. Rüyanın sonuna doğru bende RABBİM ve Peygamberimizin ettiği şahitlik hakkında konuştum.
Sabah kalktığımda hiç Bir şey hissetmedim açıkçası. Ama öğlen üzeri iş esnasında iken gördüğüm rüya ve peygamberimizin bana bakışları ve RABBİMİZİN yeşil ağaç suretinde namaz kılıyor olması beni cok etkiledi. Rüyanın manası hakkında fikrim var. Ama ilmi geniş olan bir kardeşim belki fikir sahibi olmadığım bir şeyi soyler diye yorumlarınızı merak ediyorum.(Lutfen Hurafe , şu bu gibi misaller kullanmayin , rüyalara takilmayin , inanmayin gibi yorumlar yapmayin arkadaşım. bilen varsa buyursun yazsın)
Peygamber efendimiz sav ve ALLAH (C. C) Efendimizi Rüyasında görenler yorum yapabilir mi acaba?