Kutuphanede uyuyakalmisim kalkip fakulteye geliyorum ve goruyorum ki fakulteyi suslemisler özbek olan arkadasinin dugunu var
Kufur hakaret ediyorum kendisi hakkinda arkadasina sonra bu geliyor oraya
bu da beni etkilemeye calisiyor sunu bu ulkedeyken yaptim getirdim bilmem bunu su kiz cok seviyor bizum bi tutkumuzun sembolu vs vs hediye filan var onlari aciyor beni kiskandirmaya etkilemeye calisiyor ben umursamayinca da odaya kilitliyor madem oyle cikamazsin diyor annesi gelince konusuyorum once sikayetleniyor kadin sonra serbest kaliyorum
Güncellemeler
6 ay
Nedir bu ruya yoeumu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazcam birazdan
Tamam
Aklımda hala
Bir birlikteliği simgeliyor ama eski sevgiliyi değil bana kalırsa arkadaşıyla alakalı da değil senin bir başkası ile birlikteliğini temsil ediyor olabilir hayra yormak lazım büyük olasılıkla yakın bir zamanda ciddi evliliğe gidici bir ilişki yaşayabilirsin
Bir bakalim ne eksikkk bahbwgzvvagV
Ama bisey soylim mi istiyorum ya
Gerçekten
Daha dur kişi daha gelmemiş olabilir ancak bu bir evlilik işareti olabilir senin için geçmişin tarih oldu gelecekse bir gizem ondan sabret ve bekle
Ahh cok endiseliyim biliyor musun tatli sey
Cok
Isim ne olcak ask ne zaman gelicek ve naisl bir iliski bir insan olcak evlilik mi olcak mutlu olcak miyim
Ve harbi isim nasil olcak cunkh maddi durum kotu ben de bisey bilmiyorum pek napicam ben acaba
Deneyimleyip öğreneceksin zamanı geldiğinde
Bisey diyim
Birkac gun once de onu yine ruyamda gordum tutuklattirdigimi gordum
Kanitladim insanlara itiraf etti ve kacti kacacakket polis geldi tutuklattirdim.
Uyaninca cok iyi hissettim gun icinde hatirlayip mutlu oldum resmen:)
Bu iyi bisey mi anlami ve nerden biliyorsun bu anlamlari
Bide denizde ciplak yuzmek bu ne demek acaba ve guya ben anneymusim kizim da kiz kuzenimin kizi ama 3 4 sene onceki yani 2 yasindaki hali erkek kuzenim de kocam mi kuzenim mi tam bilemedim ama biri bana satasiyir o da ciplagim diye kiskaniyor giyinip yuzmeye gidiyorum bu sefer
Bu iyi bir rüya
Ne demek
Bunu nerden hatırladın baya oldu
Sorularima bakiyordum buldum
Herkes hakettiğini alıcak sen de seni koruyup kollauan bir eş bulucaksın
Hangi herkes yoksa dusundugum kisi mi
Onu bilemem önemli olan o olup olmaması değil önemli olan senin için iyi olan olması
Eş yani evlilik mi😱
Uzun zamandir tekim kim acaba ouu
Ne zaman ya da nasil of heyecanlandim
Sen nerden biliyorsun bunlari
Bu bilinmez aslında içten gelen bişi tutar tutmaz emin olamayız ama genelde tesvirlerim çıkar
Bide ben surekli denizde veya gemideyim
Bazen gemi denizde bazen gemi icinde deniz yani su dolu gemi
Bazen buyuk dalgalar gemiye carpiyor
Bazen uzuyor gibi ki ciplak yuzdugumde oyle ucuyor gibiydim
Ama sik sik gemini goruyorum otel gibi tatilde gibiyim sonra yuzme veya o tarz seyler hatta bazen sahil agzina kadar su dolu yani deniz sonra o deniz insanlarin oldugu yere kadar tasiyor topuktan oluyor vega dizalti paten kayiyoruk ya da annemle sahilde yuzuyorum ya da karsiya geciyoz guya bu tarz filan
Asiri buyuk dalgalar da oluyor ailece oluyoz (annem babam ayri olsa da bu ruyalarda hep bir goruyordum)
Deniz ve gemi yolculuğu bir durumdan başka bir duruma geçmeyi ve özgürlüğü temsil eder
Anladım bide dugun kotu bisey diyolar
Dogru mu kardesimi dugun ve aslandan kurtarirkem gordum
Bide cok ilginc ananemi gordum onu gordugumde bi onemli ruya gibi gelir bana vefat etti kendisi baya once 6 sene olmustur
Onun eski evindeyiz yazlari orada olurduk hep normalde
Bide Şu an bulundugum yerde kedi var o da orada ve kulaklari ve kuyrugu siyah normalde bu kedimin ama ruyamda ananem ölüyor gibi mi ne sanki az kalmis olmesine ve kediye dokunuyor kedi kulaklarindaki siyah gidiyor sonra kardesim kediye dokunuyor erkek olan jardesim yine siyah oluyor kulaklari ben de uzak dur kediden senin enerjini aldi diyorum
(Simdi ananemi boyle bi öldu bi tekrar dirildi gibi daha once de 2 3 kez gordum ben bide su kedi gercek hayatta da evime geliyor pesimi birakmiyor ben de biraz ona ilgiyi biraktim eve de almiyorum yemek de pek vermiyorum terbiyesiz oldu iyice ve bide enerjimi aliyor kedili twyze olucam bu gidisle diyip uzak duruyorum)
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kediliye yorum yok muuu
Vey dedim ya ciplak yuzmek ne demek niye boyle bide kuzen ne alaka ben niye anneyim hshshsh
Bu da ömrünün uzadığını gösteriyoe
O zaman yine tesekkurler ressam
Rica ederim ne demek
:D
Çok düşünme