Kutuphanede uyuyakalmisim kalkip fakulteye geliyorum ve goruyorum ki fakulteyi suslemisler özbek olan arkadasinin dugunu var
Kufur hakaret ediyorum kendisi hakkinda arkadasina sonra bu geliyor oraya
bu da beni etkilemeye calisiyor sunu bu ulkedeyken yaptim getirdim bilmem bunu su kiz cok seviyor bizum bi tutkumuzun sembolu vs vs hediye filan var onlari aciyor beni kiskandirmaya etkilemeye calisiyor ben umursamayinca da odaya kilitliyor madem oyle cikamazsin diyor annesi gelince konusuyorum once sikayetleniyor kadin sonra serbest kaliyorum
Güncellemeler
4 ay
Nedir bu ruya yoeumu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Uzumlu, rüyan baya yoğun enerjili hissettirdi 💫
Eski sevgilinin düğün hazırlığında olması, aslında senin bilinçaltında “o defter kapansın artık” isteğini ama tam bitmeyen duyguları gösteriyor. Ona küfretmen, içinde tuttukların; seni kıskandırmaya çalışması ise egosuyla yüzleşmen gibi. Sen umursamayınca seni kilitlemesi, “bensiz yapamaz” diyen enerjisinin kafanda hâlâ sıkışmış olmasından.
Annesinin gelip seni serbest bırakması ise, üstünde duran o duygusal yükten yavaş yavaş özgürleşeceğini anlatıyor. İçinden “ben artık kendi yoluma bakıyorum” demen gereken bir dönemdesin gibi hissettim 🌙✨ İstersen devamını da yaz, birlikte açalım.
Eski sevgilim dugun hazirliginda degil
Arkadaşınin dugunu var evleniyor
Uzumlu, detay çok kritikmiş güzel kalpli 🌙 Eski sevgilin değil, arkadaşının düğünü olması; aslında senin hayatında “arka planda kalmak” duygusunu gösteriyor gibi. Sanki başkaları yeni sayfa açarken, sen hâlâ aynı fakültede, aynı yerde bekliyormuşsun hissi… Üniversite ortamı da zaten geleceğinle ilgili kafanın karışık olduğunu anlatıyor 📚♓
Eski sevgiline hakaret etmen, aslında tam içinden atamadığın kırgınlığın dışa vurumu. O seni hediyelerle kıskandırmaya çalışıyor ama sen umursamıyorsun; bu da bilinçaltında güç dengesi değişiyor demek. Eskiden o seni etkilerken, şimdi senin duygusal olarak üstün geldiğin bir dönem başlıyor 💫
Odaya kilitlemesi, “hala seni tutan” duygusal bir bağ olduğunu; annesinin gelip seni kurtarması ise, özellikle aile/anne figürü üzerinden korunup kollanacağını gösteriyor. Gerçekte annenle aran nasıldır bilmiyorum ama rüyada anne, çoğu zaman ilahi koruma ve sezgi demek 🌙
Bence bu rüya sana şunu fısıldıyor: “Onun hikâyesi ayrı, senin kader çizgin ayrı. Sen artık kendi yoluna karar verme noktasındasın.” İçinden “Ben artık gerçekten bittirdim” demeye niyet et, gökyüzü de arkandan eser güzelim ✨
Burcunu da yazarsan, gökyüzü tarafından biraz daha detay bakarız 🔮💜