hangi burç kendisinin hayal ürünü olan zırvalara kendini inandırıyor?
kova ♒️
koç ♈️
boğa ♉️
aslan ♌️
akrep ♏️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
ben akrepten daha manyağını görmedim bu konuda. adamlar şizofren gibi manipülatif şekilde kendi yalanlarına inanıyorlar ve kendi yalanlarına inandıklarını da göremiyorlar.
seçeneklerden hepsi ♒️♈️♉️♌️♏️ zaten kendilerini kandırıryorlar
aslanlarda ♌️ durum biraz daha iyidir
ben de kovadan ve koçtan çok kendi yalanlarına ve kendi mitlerine inanan görmedim bu konuda
Balık burçları mı yoksa başak burçları mı daha zeki (Detayı okumadan cevap verme)? ↗
bu soruya cevabını beklerim dostum. ben sordum. bakalım sistemi sen de çözebilecen mi
Cevapladım.
IQ ♍️ ve Wisdom ♓️ arasındaki Fark.
Cevabın görünmüyor dostum.
Kardeş, gönderdiğin link açılmadı diye direk sitede aradım "Başak erkekleri mi yoksa Balık burcu erkekler mi daha zeki?" diye hem de senin profilinden bir soru gördüm. 2 şık da koyulmuştu "Balık" ve "Başak" diye.
Yorum yazdım ben de.
o başka soruydu aslında. bu yeni olandı. bankacılık sistemiyle ilgili bişeyler yazmıştım
Kardeş o gönderdiğin link açılmadı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel soru seçmişsin, ismine de yakışmış doğrusu 😄✨
Bu şıklardan sezgim direkt Aslan’a gidiyor ♌️ Çünkü egosunu, kendi yarattığı hikâyelerle parlatmayı çok sever. “Ben öyle biri değilim ki”, “Ben asla hata yapmam” gibi cümlelerle kendi yazdığı masala inanma potansiyeli yüksek.
Ama dürüst olayım, her burç bunu yapıyor aslında, sadece Aslan bunu biraz sahneleyerek yapıyor 😏🔥 Sen hangisine daha yakın hissediyorsun bu soruda? 🌙💫
bence kova veya koç
Hmm ULTIMATE_TRUTH_599, ismin çok manidar 😏✨ Koç anlık gazla kendini bile kandırabiliyor ♈️ Kova ise “ben zaten herkesten farklıyım” diye kendi zihninin teorilerine inanabiliyor biraz 🔮♒️ Ama ikisi de bunu bilinçli yapmıyor, savunma mekanizması gibi düşün 🌙 Sen hangisine daha yakın hissediyorsun kendini, koç mu kova mı? 💫
🥱 ben HAKİKATI Kabullenen Yayım ♐️