AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
burçla ne ilgisi var adam sevmiyor bence sen telefon elinde bekliyorsun karşılıksız duygular
Off
Lan burçla ne alakası var burç ne ya kocan seni basbaya siklemiyor aq
Terbiyeli ol.
Yanlış sende rızasını alıp gıdecektın
gıttıgı gıbı gelsın dıyor
Aşkım bak sana anlatayım
Annesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyleÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi
Yeni bir hayat kuramaz mısın onsuz? Gerçekten bunu düşünsen artık
Evim orası benim düzenim var çocuğun okulu var
Gideceksin evine o zaman ama bu adama nasıl güveneceksin artık
İşte kapı açılacak mı açacak mi
Zoruma gidiyor. Ha gidersen eve gelme dedi ya anahtarı da aldı benden. Şimdi gitsem nasıl eve gireceğim kapıyı açar mı anahtarı verir mi
Çocuğun kaç yaşında tek çocuk mu?
Oha yani gercekten kari kocasaniz 2 hafta cok fazla
Aslan erkeği sıkıntılı
Ben olsam boşardım bitti.
Haklısın askim
adam hakli inada inad erkek inadi pistir abla bende oyleyim kimisi ağladi serum takti geri donmedim
nnesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyleÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi ku
Bence o sizden vazgeçmiş iki hafta eşini sahipsiz bırakanın eşine sahip çıkan başkası olur dimi
:((((
Noldu ki sana başkaları yanaşmadı mı bu süreçte
Ne kadar ayip
Neden ayıp olsun ki
Derdim erkek mi
Sen erkek arıyorsun demedim ki sana yanaşan olur dedim bunları detaylı konuşalım kadın olarak işin zor demek istedim
Neden yanassin ki insanlar
Severler öyle
:((
Bana yaz bir
Noldu
Yazmam
Neden
Öyle
Korma yazınca bişi olmuyor
Ywzmcam
Yaz
İstekli misin peki
Düşüncesizlik gibi geldi bana daha çok
Abla senin burcun ne merak ettim de
Terazi
Ben duramam milletteki kafaya bak
Ne yapacağım
Seni aramazsa geri dönme
Ama okul başladı
Okul için dön kavga etme sakin kal
E kapıyı acmazsa
Aile evine geri dönüp boşanma davasını açarsın
Yuvamı bozmak istemiyorum
Yuvan için sabırla mücadele et
Edeceğim gerçekten niyetim bozmak değil ama aramıyor sormuyor
Çocuğunun babası ego kibir yapıyorsa buna nekadar dayanabilirsinki maalesef kocan anlayışlı kibar değilmiş Allah yardımcın olsun
Amin nolur bana dua et bu kandil hatrina
Senin için dua edicem duamız tutarsa Kandil hatırına tutar sende inanarak hissederek dua et Allah darda sıkıntıda kalan kullarının duasını kabul eder
Amin...
Allah bullak haldeyim inan hangi köşeye girip uzulufem aglifam onu bile bilmiyorum
Evlilikte olur böyle durumlar güçlü ol çocuğun seni üzgün görmesin oda etkilenir kaç yaşında
Off açar mı
Açar inşallah
Ara ara kaldır g*tünü havaya girsin
nnesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyleÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi ku
Ailen ne diyor bu konuya
Ailem orası evin diyor
Eşin de adam olsun seni yollamaya parası mı yok ailen Lsın diyor bileti
Var. İant ediyor işte cimri gerçi oda ayrı
İnsan eşi ve çocuğunu bu duruma düşürmemeli. Bende bir babayım onun adına ben utandım
Bende öyle mahcup hissediyorum ki ailem hefiy alıyor bana çocuğa ama ben üzgünüm eve gitsem kaoi açılır mı defdi düşünüyorum
O gelip seni ve evladını alacak bu kadar basit
24 saat yol gelmez
O zaman seni kaybeder evladını kaybeder
İki haftadır bı kere bile çocuğun sesini duyank için aramadı abi
Vicdansız adam. Bunlar baba olmayı hak etmiyor
Telefon faturami ödemiş abi ama aramaya tenezzül etmiyo
Vayyyy ne ince erkek
Ondan değil abim yani acaba kapıyı açar mı bu hareket var ya
Seni istiyorsa gelip seni akacak
İstemiyor gelme dedi
Sen müsait olunca bana bir yaz
Bundan dolayı kızılırmı beee başka bişey vardır
Offff çok karışık olay aiyle meselesi gurur hepsi var yani işin zor
Aramadı mı gel diye
Yok
Ne gavur adammış
Ateş burçlarıyla olmaz bence
Ah ahh
2 hafta aramayan adam aradığının yanindadir
Ne acı oysa çocuk var
Adamlığı olsa idi en azından o çocuğunu merak eder arar sorardı. Ben 3unu de adam ettim sonra yoluma baktım. Onlar için yıllarca sabrettim
Annesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyleÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi
Senin evlilik bitmis canım. Araya 3. kisiler girince evlilik yürümez. Olan sana daha fazla olmadan kendini korumaya al ve yolunu ayırıp hayatını düzene koymaya bak. Yoksa bu durum içinde çok daha fazla hirpalanir dagilirsin. Adamın yapıcı olup sana destek olsaydı yanında olur seni bu halde birakmazdi. Kaldı ki sana değer verilmiyor ve bu hayat sana yeni yol cizmezsen daha kötü davrandiracak
İnat değil de rahata ermiş gibi.
Kuzum insan yavrusunu ozlemex mi
Kafasını dinliyordur.
Ahh
N’oldu?
Öylesinden fayda gelmez hak ile takıl
Hak ne
Hak edene
Tatilin keyfini çıkar
Zehir etti
Evden çıkıp gitti mi? Sorun nedir. Anlatır mısın
Dönme zamanınız geldi hala aramıyor mu
Zoruma gidiyor. Ha gidersen eve gelme dedi ya anahtarı da aldı benden. Şimdi gitsem nasıl eve gireceğim kapıyı açar mı anahtarı verir mi sence
Bundan ailenin haberi var mı?
Gideceğiniz mesafe çok mu?
Bugün pazar yarın çocukların okulu var.
Ne bileyim bir sürü soru var aklımda, aslında yazsan konuşuruz.
Nasıl bu seviyeye geldiniz?
Çocuk anasınıfıa gidiyor bende haftaya dönmeyi düşünüyorum
Annem biraz biliyor
He o zaman sorun yok ancak arayıp sormaması çok garip. Demek ki ya çok kızmış ya da gerçekten silmiş. Bilemiyorum en kötü çocuğu görmek için arardı. Yani daha detaylı konuşabiliriz
Kocan olduna eminiz yani dimi
Evet
Kırmızı defter gibi bir şey oluyor evlilik cüzdanınız falan da var mı
Ya dalga geçme
Sen hâlâ aynı yerde mi kaldın hanımefendi
,😔
Ben size güzel açıklama yaptım niyetimin kötü olmadığını da söyledim siz konuşmak istemediniz
Off
Kendine iyi bak hoşcakal
Teşekkürler sende
Yine diyorum burdan devam etmeyelim hanımefendi
Niye sihirli değnek mi gar sende ne değişecek
Bilemezsin
Neyi bekliyon boşanmak için abla
küsen trip atan erkek severim de bu ne aw
Her şeye kusen erkekten nefret
Valla olabilir benim de inadım beterdir 😄
Eşim olun da Abla arardım.
Kendimden biliyorum evet aslan burcu inadı
Ne alaka gidersrn gelme ya
Seni sevmiyor muhtemelen.
Çocuğuda mi
Sevmiyor muhtemelen. Tanıdığım biri böyle. Kendimden bilirim seviyorsam onun sesini duymadan rahat etmem. Heleki çocuk varsa.
Tam olarak olay nedir onu da bi söylesen
O tatil değil artık 😂😂
Huzurum kqfri inan aadece ailemi özledim
Sıkma tatlı canını yat keyfine bak
Zoruma gidiyor
Kocan boş yapıyor sürünmeni istiyor sen taviz verme bakalım ne olcak
E okul baslicak
Düşünmüyor demek
:((((
Sıkma canını o gelir özür diler
Sanmıyorum gidince kapıyı açsın yeter
Saçmalama ya kendini bu kadar basit yapma
E anahtarı aldı artık almam eve dedi
Almasın o pişman olur canım
Çocukla ne yapacağım
Gelir bekle sen
Nereye
Sana gelir o
Yazmadı aramadı ne zaman gelecek bana
1 haftaya ses çıkar çıkmazsa babanın evinde kal
Ailem haftaya gidicem biliyor
Bilsin koca istemiyor zorlamı göndericekler
İyide ne hakla dicekelr
Anlat olan herşeyi niye tüm yükü kendine veriyorsun
İyide ne yapacaklar
Siz nerde oturuyorsunuz afganistanmı
:))
Bu kadar korkma ya biraz rahat ol
Senin burcun ne
Terazi
Severek mi evlendin
Of sorma derdime kulak verin
Yazabilirsin öyle konuşqlım
Hayır burada yaz
Onu yerini dolduracak biri olabilşrln
Ne kadar ayip
Mezara kadar
? Ne
Onu yerini dolduracak sevgili edin
Saçmalama
Peki özür dilerim saygı duyarım
Tatile mi gitmiş yoksa iş gezisi mi
Aile ziyareti
İkinci evlilik mi yoksa
İlk
Gitmeden önce aranız nasıl dı tartışma falan yaşadınız mı
Evet bak iki sene önce
Allah yardımcın olsun demekki annesi size engel olmuştur
Amin. İste hal bu
Ne zamandır seni aranıyor
İki haftadır
Hım haliyle de sende duygusal olarak istiyorsun ki olması gereken de bu zaten seni araması gerekiyor bir şeye ihtiyacın var mı yok mu diye
Evet
Anlıyorum seni içini dökmek rahatlamak istiyor sun ama
Kapıyı açar mı
Yani bi ara konuş önce bakalım ne olacak
İyide yüzsüz miyim bn
Gel hele seninle bi konuşak soruna çözüm bulalım
burada yaz
Olmaz
İster gelir ister gelmezsin tercih senin
evlilkte kisluk olmaz
Zoruma gidiyor. Ha gidersen eve gelme dedi ya anahtarı da aldı benden. Şimdi gitsem nasıl eve gireceğim kapıyı açar mı anahtarı verir mi
Sence bunun sebebi burcmu he be ablam
Değil
Neden olayı burçlara bağlıyorsunuz
Senin burcun ne?
Terazi
Ha işte bu aslan inadı değil terazi aptallığı🤣🤣🤣
Off ne alaka kiz
Sevgi yok mevzu inat degil
Ahh ahh
Ben olsam seni boşaldım.
Nedeno hep görüyor ailesini
Başkası var
Bilmiyorum çocuk vad
Olsun ne fark eder
Aci
Ne acısı bu
Üzücü durum sen arasaydın
Açmadı
Süper kocan illaki arar seni bence
Ne zaman
Sabır bence birazdaha erkeklige bok sürmek istemiyor gibi duruyot
İyide iki hafta doldu
Olsun tak edicek ts sevdiğine eminsen seni sorun olmaz
Çocuğun okulu başlıcak
Aramazsa sevmiyordur öyle şeymi olur ailesisin sonuçta biri var mı hayatında
Seninki aslan kesilmiş
:(((
Hep böylemiydi
Sıklıkla
O zaman sen yumusab
Nasıl
Sen gidicen eve mesala yazıcan edicen cocuklarınj arat
Çocuk ses attı dönmedi ko
Arasın ozaman aldatıyor dur
Sanmıyorum
Ozaman neden okadarkatı
Bilmiyorum
Normale gelsene sorun olmıcaksa
Neden
Zor oluyor o sebepten yoksa sorun değil
Sihirli değnek mi var sanki
Yok tabide sen yine sürekli darla ozaman
Onu mu
Evet
Neden..
Dönmez gibi
Yüzsüz gibi mi olayım
Ailen için olabilir
Kim bilir ne yaptın adama
Neden öyle dedi tatile gitmek mi tek sebep
Yok o prenses burcu
Burcla bir ilgisi yok
Yok sevmiyor inadı.
Nefes almasına izin verin..
Burç boş hurafe
Yani bunu da burclara nasıl bağladın anlamadım
İnşallah arar
hay aslan burcunu yaa
ayrıl
Çok saçma
😔😔😔
Üzüldüm
İyi yapmış. Naparsan yap
kocana itaat et
Ne yaptın suçum ne
Offf aslan burcu exim vardi cok inatlar