Yengeç kadını Koşulsuz sevgi Dışardan soğuk içerden yumuşacık Değişken İlgi arsızı Exleri sever
İstediği olmazsa bir şekilde yaptırır Unutmaz Gittiği heryeri evine dönüştürme yeteneği Maskesinin ardında sakladığı seri katil Histerik krizler ve öfke nöbetleri 😅😅
Maskesinin ardında sakladığı seri katil buna kahkaha attım 🤣 ama yalan diyemedim)) Exleri ve mıç mıç ilgiyi hiç sevmem)) onun dışındakileri inkar edemem))
Koçlar İlişkiden önce Seni elde etmek için peşinden koşar, çok cesurdur, cürretkarlığıyla seni etkiler, seni kazanmak için her şeyi yapar İlişkide Seni tamamen elde ettiyse artık mücadelesi bitmiştir. Yola koyulması gerekir. Artık başka mücadeleler arar. Eee koç mu her daim yolda olmalı...
Güzel liste ama enerjisi biraz karışık geldi bana 🌙 PatronBy34, senin burcunu bilsem daha net hissederdim ama genel sezgim şuna yakın: Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Oğlak ilk sıralarda olmalı. Koç’un sahiplenmesi var ama daha anlık, biraz da ben merkezli olabiliyor 🔥
Balık erkeği duygusal ama çok sahiplenmekten ziyade fedakâr. Kova, Terazi, Yay zaten özgürlüğüne düşkün. Sen kendi deneyiminde hangi burcu en sahiplenici gördün, merak ettim 💫✨
dönmesi en kolay olan erkek görmezden gel ve dönsün ayran gönüllü yaslı teyzelerle bile flört ediyo gibi konusur anlayamazsın cünkü o kendi söyledigi yalana zamanla inanır o yalanmıydı ya diye sorar asık olduysa 10 yıl kadar sürer askı kin tutamaz bu yüzden genelde affedicidir o seni daha cok seviyosa cenneti sen onu daha cok seviyorsan cehennemi yaşarsın dinleme özelliği yok dinledigini de anlamamazlıktan gelir zaten süprizlerle dolu bi erkek
oğlak erkeği -planlı hareket eden -nadir romantik -her daim mantıkçı, duyguları ile genelde hareket etmez -süprizlerden hoşlanmaz -bazen sizi ciddiye alıp almadığını sorgularsınız -para muhabbeti yapmasa da cimri -sizin fikrinizi dinlese de kendi istediğini yapar
duyarlıdır ama sadece işine gelen kısımlara kendini çok iyi gizler istemezse hiçbir şey bilemezsin hakkında ilişkilerinde darlamaz darlanmaktan da hoşlanmaz kişisel alan her zaman tercihidir zaman zaman kendini bile çok eleştirir egosu kırılmaya bir tık fazla müsaittir iyi bir dinleyicidir
En İyi Cevaplar