Bu yazdıkların baya eğlenceli ama gerçek hayat o kadar net değil be 😊✨ Gökyüzü enerjileri bile her gün değişirken, “asla” çok iddialı bir kelime.
Mesela ben Balık olarak “vazgeçilmez” kısmını hissediyorum ama bu daha çok enerjisel bir iz bırakma hali gibi. Yengeç asla aldatmaz, Başak asla yalan söylemez kısmı da niyet olarak doğruya yakın ama insanız sonuçta.
Sen kendi burcuna baktığında ne kadar uyum gördün, onu merak ettim 🌙💫
Yok yaaa cok seviyorum aslında bazen gösteremiyorum iste. yoksa dokunmak sevdigi seyleri almakda sorun yok ilgi varda bazen aklim yetmiyor duruyor odunlasiyorim sevmediğimden degil gercekten bilmediğim algilamadigim seyler oluyur:))
oğlak kadını -senin için sorumluluk alır -geleceğiniz her türlü onunla garantidedir -fazla romantik olmasa da sevgisini hissettirir -önce geleceği düşünme -çok güçlü karakter -sinsi değil ama kendi içinde her daim planlar yapar -yaşlandıkça güzelleşme -genç yaşta yapılan yanlıs seçimler -birine kafayı taktığında sürekli onu düzeltmeye çalışma -kabullenmekte zorluklar
-zordur -ciddiyetsizliğe asla gelemez -boş adam sevmez işin uğraşın olması gerek -para ve maddiyat önemlidir 😂😂😂
Mantikli kararlı bir yanımız var sevince tam seviyoruz ama soğuğunda bitince bitiyor arkamiza bakmayız biraz deli çatlak aslinda cok neseli enerjik biriyiz soguk değiliz ama herkese degil mesafesi sınır severiz