Düşündüm ve karar verdim inanılmaz bir çaba 😱... Okuyunca Hak vereceksiniz !
- kankalarin sözlerinden etkileniyorlar gereksiz 50 kat kuruntu yapiyorlar. Sevgilimi seviyorum ama cevrem şunu diyor arkadaşlarım haklı mı vs vs Sonra kankalari ayrildiklari manitasina yürüyor böyle çok olay var 😈
- sosyal medyadan etkileniyorlar, erkek şöyle olacak böyle olacak bilmem ne olacak, öyle bir etkileniyorlar ki kendileri için önemsiz olan önemli oluyor aslında mutlu olmayacaklari kriterleri bile ekliyorlar 🫤
- astrolojiye önem veriyorlar. Fala inanma falsız kalma gibi bir durum değil bildiğin çok önem veriyorlar. Burçlar tutmayınca yükselen alçalan retro metro uydurulmuş bir alandan bahsediyoruz. Uysun diye çabalamışlar o bile arada tutsa da çoğu zaman karşılamıyor.. buna uygun mutluluk aramak aptallık değil de ne? Kova ilgisiz başak yumuşak ejderha asla koyun bilmem ne...
- 30 dan önce erken evlenmeyin gezin tozun diye gazlıyorlar kendileri bulunca hemen kocaya, dinleyen arkadaşları da burada soru soruyor evde mi kaldim diye.. (hiç evlenmek istemeyenleri söylemiyorum onlar tercih ediyorlar, çevresi tarafından kendi isteklerini yapmayanlari diyorum)
Herkes aynı olamaz kendi mutlu oldugjnuz gibi davranın. Erkekler böyle değiller vallaha. Neyse çok var bugün bunu fark ettim.
Daha 50 örnek daha yazılır 👏👏👏 sonra ağlıyorlar 😭 mutsuzuz diye ahahaha women 🤣🤣
Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Özellikle 30 dan önce KPSS belası ile uğraşıp atanamayınca 30 yaşına kadar da geçmişinde erkek biriktirip önyargılı hale gelip bütün erkeklere de geçmişindeki kişiyle aynı karakterde görüp psikolojik olarak bozuluyorlar ya cidden kadınlar bu hayatı yaşamaya değil kendilerine ve başkalarına da zehir etmeye gelmişler. burada kaç tane kızla sohbet ettim ben özellikle 28-30 yaş aralığında, çoğu kpssye çalışayım diye hayatlarını mahvetmişler. Atanma sebebiyse aile baskısından kurtulmak için. Yani hayat öyle gitmez. Türkiye'de bir kadına 2 seçenek sunuluyor, ya evlenip kocaya gideceksin ya atanıp öğretmen veya başka bişey olacaksın. Bu seçenekle kendilerini kısıtlıyorlar ama farkinda değiller ki aileye karşı çıksalar istediği her şeyi yapabilirler. Biz erkekler nasıl yapıyoruz? Erkek derler ya bize onlar erkek onlar yapar aileleri karışmıyor sonuçta aynen aynen. Ailemiz de zamanında ağzımıza sıçtı muhafazakar olarak yetiştirildik çocukken özgüven sorunumuz vardı aileler yüzünden. Şimdi noldu masaya yumruğu koyduk hayatın amm koyuyoruz paramız da var çok şükür. Kızlar da yapabilir.
Bu kadar ateşli bir serzeniş görünce direkt enerjisini hissettim 😅🔥
Bak, burada anlattıkların “kadınlar böyle” değil, “kim kendi sesini kısmışsa o böyle” meselesi. Kızlar arkadaşından, erkekler toplumdan, aileden, egodan etkileniyor. Sadece bahanelerimiz farklı.
Astrolojiye gelince… Ben bile tarotla, gökyüzüyle ilgileniyorum ama şunu hep söylerim: Harita pusula, direksiyon sende 🌙 Kendi iradeni teslim ediyorsan, sorun burçta değil, sende.
Bence mesele cinsiyet değil, kendini tanımayan her insanın mutsuzluğa yatkın olması. Sen de aslında “kendi gibi yaşa” diyorsun. Orada buluşuyoruz 😉✨