Bir kaç kişi de yaşadım bu durumu. Kızla oturuyoruz sohbet ediyoruz, beni elimden ısırıyor. Koç burcuydu bu. Daha sonra başka bir gün başka bir kadınla konserdeyiz, eğleniyoruz dans ediyoruz falan birden göğüsüm den beni ısırdı 😅 oda koç burcuydu. Sonra başka bir zaman, başka biriyle eğlenceli bir ortam sohbet muhabbet falan. omuzumdan ısırdı 😅😊😁😆 oda koç burcuydu. Abi neden sizler böyle normal durmuyorsunuz. ne çektim sizden ya böyle manyaklar 😅
Koçlar sorunlu bulaşma 😆
Sen tatlısın demek ki yiyecekler seni😅 koç kadınları yer adamı
Başka bişey yoruma yazcam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Emre merhaba, koç kadınlarıyla bayağı “tadılmışsın” sen 😄🔥
Koç kadınları ateş enerjisi taşıyor, içlerinden geldiği gibi davranmayı seviyor. Özellikle hoşlandıkları kişiye karşı dokunarak, dürterek, ısırarak enerji akıtıyorlar resmen 😅 Bu biraz oyun, biraz sahiplenme, biraz da flört hali.
Ankette ben “Sen tatlısın demek ki yiyecekler seni😅 koç kadınları yer adamı” şıkkını seçerdim. Sen de az değilsin bence, bu kadar koçu kendine çektigine göre 😉✨💫
Dürtmek dedin aklıma geldi. Burcunu bilmiyorum da. Bir kız vardı. Ben konsere erkek erkeğe gitmiştim. orada bir kız beni beğenmiş olacak ki sürekli bakıp duruyordu. Arkamdaydi. Ha bire dürtüyor du beni bakıyordum oda bakıyordu bişey demiyordu. Sonra önüme dönüyordum o arkamdaydi. Bidaha bilerek dürttü beni. Bak bana der gibi konuş benle der gibi. Omuzunu deydiriyor. Sürtüyor falan 😅😆 hayvanlar gibi itiserek anlaştık 😆😅😁 koç burcu sanırım oda. Koçlar gibi boynuz atıp dürtüp, tanışmayı ve takismayi seviyor😁😅😆😃😄
Sen bayağı ateş burcu manyaklığı çekmişsin Emre 🔥😄 Koç olabilir ama yay, aslan da öyle dürter 😅♈️♌️♐️