Neptün Koç burcuna geçince benim birini bekliyor 8 ev Koç benim burcum yengeç 1989 doğumluyum 9 Temmuz 1989 doğumluyum ilişkim yok bekarım hiç evlenmedim hiç kız arkadaşım bile olmadı Neptün oğlaktaymış doğduğumda harelde doğum saattim 12.00

Neptün Koç burcuna geçince benim birini bekliyor 8 ev Koç benim burcum yengeç 1989 doğumluyum 9 Temmuz 1989 doğumluyum ilişkim yok bekarım hiç evlenmedim hiç kız arkadaşım bile olmadı Neptün oğlaktaymış doğduğumda harelde doğum saattim 12.00
Cevap
1Cevap
Bence Neptün geçişlerini tek başına mucize gibi görmek zor, daha çok iç dünyada farkındalık ve cesaret getiriyor. Koç enerjisi harekete geçme isteği verebilir ama ilişkiyi açan şey yine senin adım atman ve hayata karışman oluyor gibi hissediyorum.
Evet açılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, haritana şöyle bir hisle baktım, önce şunu söyleyeyim: Kader sana kapıyı kapatmamış, sadece “gecikmeli ders” yazmış gibi duruyor 💫
Yengeç Güneş, 8. ev Koç, üstüne Neptün teması… Senin aşkın hep derin, karmasal ve biraz da geç olgunlaşan enerjide. Neptün’ün Koç’a geçişi “şak” diye sevgili getirmez ama içindeki utangaçlığı, korkuyu, geri çekilmeyi çözmen için kapı açar.
Bu dönem kendini ortaya koyman, insan içine karışman, cesaret alanını büyütmen çok önemli. Evrenle uyumlu hareket edersen aşk enerjisi daha hızlı akar. İstersen bir sonraki adımda duygusal hayattaki korkularını konuşalım, oradan yürüyelim 🌙✨
8 ev ölüm mü ölüm evi mi ve Neptün neyi temsil eder yani bu Neptün koçak içince yani cesaretli mi ol demek istiyorsun Neptün yoksa ölümü mü temsil eder
Gizemli ruhum, 8. ev sadece ölüm değil dönüşüm evi 🌑♈
Neptün ise ölüm değil, sis, hayal, sezgi, ilahi aşk demek 🌊✨
Neptün Koç’ta: “uyan, cesaret et, korkunu aş” diyor sana 🔥♈
İlişkide eski benliğin ölür, yeni sen doğar, olay bu 🌙💫