Aranızda evren, enerji, astroloji veya belkide din gibi şeylerle ilgilenen var mı? Bunlar ne anlama geliyor?

Ben üniversiteye yeni geldiğim zamanlar hiç benlik olmayan arkadaş ortamlarının içine düştüm yanlışlıkla. Birden fazla arkadaş ortamı. Sonra bana iyi gelmediğini ve beni kırdıklarını farkedince bi yerden sonra hepsiyle tek tek mesafe koydum, aramı bozdum ve kendimi yalnızlaştırdım. 1,5 sene içinde bir kırılma anı yaşadım ve sıkıntılı bir döneme girdim ama güzel atlattım o süreci. Çevremdeki herkesten kopup kendimi yalnızlaştırdıktan sonra kendi yolumu daha güzel çizdim. şu an aradan 1 sene geçti ve baya baya toparladığımı farkedebiliyorum ve ne gariptirki son zamanlarda özellikle eski yaşantımı hatırlatırcasına sembolik bir şekilde eski görüştüğüm insanlarla denk gelmeye başladım. Sanki hayat bana garip işaretler veriyor gibi. Asla görüşmiceğim insanlarla çok mutlu olduğumuz fotolarım var denir ya öyle kişiler. Çok kırılmıştım o sıralar. Herkese de çok öfkeliydim. Biraz da saftım hayır demekte zorlanıyordum hepsi üst üste geldi. Ben şu an atlatmışım, toparlamışım hatta eski şeylerimi hatırlamıyorum bile ama hayat ısrarla farklı yollarla eski hayatımı bana hatırlatıcak işaretler yolluyor. Mesela yurtta kalıyorum özellikle iki kişiyi yurtta çok fazla karşılaşıyoruz ki önceden farklı yurttalardaydı bide. Yan odamdaki aynı kattaki arkadaşlarımla bile bu kadar karşılaşmıyoduk. Dün eski arkadaş grubumdan birisi yanlışlıkla beni aradı. İsimleri karıştırmışlar. Şimdidide mesela hem aynı bölüm hem oda arkadaşı olduğum ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen bir kız vardı. Büt için sınıfa geldim ve onca kişinin arasından o da gelmiş. Sınıfta sadece onla ben varız. Eskiden çok yakındık ama şimdi yabancı gibiyiz. İnsanlar bana çok kötü davrandı. Bende hayır diyemeyen, sınır koymayı beceremeyen, saf biriydim birazcık. Herkese öfkemle kendimi yanlızlaştırdım sosyal anlamda çok minimal takılıyorum artık eskiden çok sosyaldim. Başka örnekler de sayabilirim ama aklıma bu kadar geldi şimdilik. Daha önceleri böyle olmuyordu ama son bir süredir çok sıklıkla böyle tesadüflerle karşılaşıyorum.
Aranızda evren, enerji, astroloji veya belkide din gibi şeylerle ilgilenen var mı? Bunlar ne anlama geliyor?