AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Siyah siyah siyah
Sen siyah siyah siyah dediğinde bu içine kapandığın ama güçlü durduğun bir dönemi anlatıyo Herkese bir şey göstermiyosun ama içinde çok şey birikmiş Yorulmuşsun ve kendini korumaya almışsın Bu yalnızlık kalıcı değil sana iyi gelecek biri yavaş yavaş hayatına giriyo Seni zorlamıyo konuşmadan da anlayabiliyo Güven ağır ağır geliyo ve kontrol sende oluyo Yani karanlık gibi görünen bu dönem aslında toparlanma süreci sessiz ama sağlam bir devamı var
Siyah mavi bordo
Sen siyah mavi bordo dediğinde bu güçlü ama duygularını çok içinde yaşayan birini anlatıyo Siyah sınırlarını mavi sakinliğini bordo da bastırılmış tutkunu gösteriyo Kolay açılmıyosun herkese mesafelisin ama birini hayatına aldığında derin bağlıyosun Şu ara içten içe bir şeyleri sorguluyosun ve önemli bir kararın eşiğindesin Yakın zamanda seni hem sakinleştiren hem de içindeki ateşi uyandıran biriyle yolun kesişiyo Bu kişi seni zorlamıyo güven veriyo ve sen yavaş yavaş açılıyosun
Hadi insallah
🙏🏻🙏🏻
Teşekkür ederim
Yeşil, Siyah , Gri
Sen yeşil siyah gri dediğinde bu hem iyileşmek isteyen hem de kendini korumaya alan bir hâli anlatıyo Yeşil toparlanma isteğini siyah sınırlarını gri de kafandaki kararsızlığı gösteriyo Çok şey yaşamışsın o yüzden herkese hemen güvenmiyosun ama içten içe sakin ve dengeli bir hayat arıyosun Şu ara düşünerek ilerliyosun acele etmiyosun ve bu çok doğru Yakın zamanda seni yormayan anlayışlı biri giriyo hayatına Bu kişiyle her şey yavaş ama sağlam ilerliyo ve sen ilk defa gerçekten rahat hissettiğini fark ediyosun
Siyah, lacivert, gün batımı turuncusu
Sen siyah lacivert gün batımı turuncusu dediğinde bu güçlü duruşunun altında yumuşayan bir kalbi anlatıyo Siyah kendini koruduğunu lacivert derin düşündüğünü gün batımı turuncusu da içten içe yeniden ısınmaya başladığını gösteriyo Uzun süre kontrollü gitmişsin duygularını bastırmışsın ama artık içindeki isteği görmezden gelmiyosun Hayatında bir eşik var karanlıktan aydınlığa geçiş gibi Yakın zamanda seni hem güvende hissettiren hem de içini kıpırdatan biriyle yolun kesişiyo Bu kişiyle her şey yavaş başlıyo ama samimi ilerliyo ve sen bu sefer korkudan değil isteyerek adım atıyosun
Siyah , mavi , kırmızı
Sen siyah mavi kırmızı dediğinde bu kontrollü ama içinde fırtınalar olan bir hâli anlatıyo Siyah kendini koruduğunu mavi sakin kalmaya çalıştığını kırmızı da bastırdığın duyguların hâlâ çok canlı olduğunu gösteriyo Güçlü duruyosun ama her şeyi tek başına taşımaktan biraz yorulmuşsun Şu ara aklınla kalbin arasında kalmışsın ama bu uzun sürmüyo Yakın zamanda seni hem sakinleştiren hem de içini heyecanlandıran biriyle karşılaşıyosun Bu kişi seni zorlamıyo ama seni olduğun yerden de ileri taşıyo ve sen ilk defa hem güvende hem canlı hissettiğini fark ediyosun
Pembe mavi rengarenk
Sen pembe mavi rengarenk seçtiysen duygusal ama neşelisin İçindeki çocuk taraf hâlâ canlı Hayata umutla bakıyosun İnsanlarla kolay bağ kuruyosun ama kalbini herkese açmıyosun Bu renkler şunu söylüyoYakın zamanda seni gülümsetecek bir gelişme var Hayatına renk katan biri giriyo Bu kişiyle iletişim hafif başlıyo eğlenceli ilerliyo Zorlayan değil sana iyi hissettiren bir bağ oluyor demek çok şanslısın ❤️✨
Hasi inşallah diyelim
Neon yeşil, gökyüzü mavisi ve turuncu
Sen neon yeşil gökyüzü mavisi ve turuncu dediğinde bu içindeki enerjinin yeniden yükseldiğini anlatıyo Neon yeşil cesaretini ve ani kararlarını gökyüzü mavisi özgürlük ihtiyacını turuncu da hayata karışma isteğini gösteriyo Son zamanlarda kabuğunu kırmaya başlamışsın risk almaktan eskisi kadar korkmuyosun Yeni insanlara yeni ortamlara daha açıksın Yakın zamanda seni heyecanlandıran eğlenceli ve hareketli biri giriyo hayatına Bu kişiyle iletişim hızlı başlıyo ama seni boğmuyo aksine motive ediyo ve sen kendini daha canlı hissediyosun
Yazdığın her şey çok doğru özellikle son zamanlarda yaptığım planlar ve yapmak istediklerim konusunda çok haklı yazmışsın umarım en son dediğin o kişi de doğru çıkar
Hepsi doğruysa o da doğrudur en iyi ihtimalle, dert etme ❤️✨
Evet evet hepsi gerçekten çok doğruydu özellikle eski bene göre yeni ben daha fazla sorumluluk almak istiyor daha fazla dış dünyaya açılmak istiyor gibi konuları bilmen gerçekten harika bir yetenek mi diyeyim his mi diyeyim bilemedim ama harikasın 🫠
Çok Teşekkürler ❤️✨ Sezgilerim cok kuvvetlidir 😀
Cümlelerin, sezgilerinin gücünü hissettiriyor. Merak ettiğim şey ise şu renkler sende nasıl bu anlamları uyandırıyor
İlham denen bşy var boşuna gitmedim 1 yıl astroloji kursuna 😂
Diplomanı odanın duvarına astın mı 😂😂 Tebrik ederim 😇
Hayır biriyle astroloji düellosu yaptık kim daha iyi diye ben kazanınca elimdeki diplomayı parçalamıştı yenisini sipariş ettim gelcek bi ay sonra🤣
Ptt ile gönderiyorlarsa 2 ay sonra gelir 😂😂 En sevmediğin burçlar hangileri
Egolu aslanlar tabikide. d hic tarzim diiler
Güzel güzel ikizler demediğin için mutlu oldum 😂😂 İkizler denince genelde "aaa vah tüh" diyorlar bir bakıyorum pp gitmiş 😂😂
Allah kolaylik versin zor iş d
Akreplerin en iyi anlaştığı kişi ikizlerdir aslında d
Zoru zor sever shsjs
Ahahahha
İkizler cimcikliyor sanki onları ne bu nefret anlamıyorum biz de insanız yani 😂😂
Ben pek çözemedim henüz hangisi hangisiyle iyi anlaşır bilemiyorum ama senin üst düzey bilgin böyle diyorsa öyledir akrep kadını girdimi acaba daha önce hayatıma pek bilmiyorum da 😂😂
Bilmem
Burçları pek bilmediğim için hiç sormuyorum genelde ilk bana soruluyor ikizler deyince olumsuz tepki alıyorum bu yüzden kimsenin burcunu bilmiyorum ama akreple anlaşıyor diyorsan iyi anlaştığım arkadaşlarıma bir sorayım bakayım burçları neymiş 😂😂
Hala bir gelişme yok 😟
Mavi yeşil kahverengi
Sen mavi yeşil kahverengi dediğinde bu sakinlik huzur ve güven arayışını anlatıyo Mavi içinin durulmasını yeşil iyileşmeyi kahverengi de sağlamlık ve gerçekçilik isteğini gösteriyo Hayatta artık heyecandan çok denge istiyosun Sana iyi gelmeyen şeylerden uzak durmayı öğrenmişsin Kolay bağlanmıyosun ama bağlandığında ciddi ve uzun vadeli düşünüyosun Yakın zamanda ayağı yere basan güven veren biri giriyo hayatına Bu kişiyle her şey doğal ilerliyo zorlamadan abartmadan ve sen ilk defa kendini gerçekten güvende
Hadi inşallah nişanlıyım sevdiğim adama kavuşmak istiyorum
İnşallah kavuşursun ❤️✨
Mavi yeşil sarı
Sen mavi yeşil sarı dediğinde bu içinin ferahlamaya başladığını anlatıyo Mavi sakinleştiğini yeşil iyileştiğini sarı da yeniden umutlandığını gösteriyo Zorlu bir dönemden çıkmışsın ama artık yükleri taşımıyosun Hayata daha hafif bakmaya başlıyosun İçinde yeniden gülme isteği var ve bu enerji etrafına da yansıyyo Yakın zamanda seni motive eden seni yukarı çeken biri giriyo hayatına Bu kişiyle iletişim doğal akıyo zorlamadan ilerliyo ve sen kendin gibi olabildiğini
Mavi beyaz mor
Sen mavi beyaz mor dediğinde bu sakinliğinle derinliğinin aynı anda var olduğunu anlatıyo Mavi huzur aradığını beyaz niyetinin temizliğini mor da sezgilerinin çok güçlü olduğunu gösteriyo Kolay kolay kimseyi hayatına almıyosun ama aldığında içten ve dürüst oluyosun Şu ara iç sesini daha çok dinlemeye başlamışsın ve bu seni doğru yere götürüyo Yakın zamanda sana güven veren aynı zamanda ruhuna dokunan biriyle yolun kesişiyo Bu kişiyle iletişim sessiz ama anlamlı ilerliyo ve sen kendini yormadan bağ kurabildiğini fark ediyosun
Doğru yorumladığın seyler var cidden cok tesekkür ederim 🌸
Ne demek✨
Siyah, mavi, yeşil
hem kendini koruduğunu hem de içten içe iyileşmek istediğini anlatıyo Siyah sınırlarını net çizdiğini mavi sakin kalmaya çalıştığını yeşil de artık toparlanma ve huzur aradığını gösteriyo Hayatında çok şey netleşmiş ama kalbinde hâlâ küçük soru işaretleri var Şu an acele etmiyosun çünkü yanlış bir adım atmaktan çok doğru hissi bekliyosun Bu dönem senin için yavaş ama sağlam ilerleme dönemi Güven veren konuşmalar artıyo ilişkilerde netlik geliyo ve sen kendini daha dengede hissetmeye başlıyosun ✨
Teşekkür ederim 🌸
Lacivert yeşil mat siyah
Sen lacivert yeşil mat siyah dediğinde bu hem derin hem kontrollü bir yapıyı anlatıyo Dışarıdan sakin hatta biraz mesafeli duruyosun ama içinde güçlü bir denge var Lacivert çok düşündüğünü yeşil toparlanma ve iyileşme sürecinde olduğunu mat siyah da artık sınırlarını net çizdiğini söylüyo Hayatında fazlalıkları elemişsin az ama sağlam ilerlemek istiyosun Önüne gelen kişilerden çok seçerek alıyosun Bu dönem sana huzur getiriyo ve bu huzurun içinden güven veren biri çıkıyo Acele yok zorlama yok her şey senin hızında ilerliyo 🎶
Vay bu kadar da detaylı beklemiyordum
Hahaha işimi severek yapıyorum 😀
Evet fark ettim teşekkür ederim kdmd
Bordo siyah mavi
Sen bordo siyah mavi dediğinde bu derin ama kontrollü bir ruh hâlini anlatıyo Bordo bastırılmış ama çok güçlü duygularını siyah kendini korumak için koyduğun sınırları mavi de sakin kalma çabanı gösteriyo Çok şey hissediyosun ama her şeyi dışarı vurmuyosun Güçlü duruyosun ama içten içe anlaşılmak istiyosun Şu ara duygularını tartarak ilerliyosun çünkü aynı hataları tekrar etmek istemiyosun Yakınında olan biriyle bağ daha da derinleşiyo bu kişi seni zorlamıyo ama seni gerçekten görüyo Sen de ilk defa hem duygularını tutmak zorunda kalmadan hem de güvende hissederek. Arada kalma uzun sürmüyo içinden gelen ses ağır basıyo sen sustuğunda değil konuştuğunda rahatlıyosun, Yani top sende
akış var ama yönü sen belirliyosun. Bağ ya daha derin bir şeye dönüşüyo ya da sen bir noktada durup ben ne hissediyorum diye net bi karar veriyosun.
☺🙏❤
Mavi beyaz lila
sakin ama çok hassas bir kalbi anlatıyo Mavi huzur aradığını beyaz niyetinin temizliğini lila da duygularını derinden ama sessiz yaşadığını gösteriyo Kolay kırılıyosun ama bunu çok belli etmiyosun Her şeyin net ve dürüst olmasını istiyosun belirsizlik seni yoruyo Şu ara iç sesini daha fazla dinliyosun ve bu seni doğruya yaklaştırıyo Hayatında sadeleşme var ve bu sadeleşmenin içinden sana gerçekten iyi gelen biriyle bağın daha da güçleniyo Sen az ama gerçek olanı seçiyosun ve bu sana huzur veriyor
Teşekkür ederim
✨Ne demek
kirmizi mor siyah
Sen kırmızı mor siyah dediğinde bu içinde çok yoğun duygular taşıdığını anlatıyo Kırmızı tutkunun hâlâ canlı olduğunu mor derinliğini ve sezgilerini siyah da kendini korumak için ördüğün duvarları gösteriyo Kolay etkilenmiyosun ama etkilendiğinde çok derin yaşıyosun Güçlü görünüyosun ama iç dünyan oldukça hassas Şu ara hem istemek hem de mesafede kalmak arasında gidip geliyosun Yakın zamanda seni gerçekten etkileyen biri çıkıyo karşına Bu kişi sende hem heyecan hem de güven duygusu yaratıyor ve sen ilk defa kontrolü kaybetmeden duygularını yaşadığını hissediyosun
Sarı-siyah-mor
dışarıdan güçlü ve enerjik görünürken içinde çok derin duygular taşıdığını anlatıyo Sarı neşeni ve merakını siyah kendini koruma hâlini mor da sezgilerinin ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyo Bazen güldüğünü gösteriyosun ama iç dünyanda her şeyi tartıyosun Kolay kolay kimseyi tam içeri almıyosun Şu ara bir şeyleri sezerek ilerliyosun ve bu seni yanlışlardan koruyo Yakın zamanda seni hem güldüren hem de içini anlayan biriyle iletişimin daha anlamlı bir hâl alıyo Sen yüzeyde kalmak istemiyosun derinlik arıyosun ve bunu bulduğunda bağın daha da güçleniyo
Teşekkür ederim zaten öyle biri var yanımda.
şu an ne olduğundan tam olarak emin değilsin karmaşa yaşayabilirsiniz gelecek karışık ve anlamsız olabilir işte tam bu yüzden her şey daha net olacak.
Rica ederiz 🙏🏻
kirmizi sari mavi
Sen kırmızı sarı mavi dediğinde bu içinde güçlü bir yaşam enerjisi olduğunu anlatıyo Kırmızı tutkunu ve cesaretini sarı neşeni ve hayata tutunma isteğini mavi de denge kurma çabanı gösteriyo Bazen çok hissediyo bazen çok düşünüyosun ama aslında ikisini de aynı anda taşıyabilen birisin Şu ara hayat seni biraz hızlandırmış ama sen yine de kontrolü kaybetmiyosun Yakın zamanda seni güldüren motive eden ve aynı zamanda sakinleştiren biri giriyo hayatına Bu kişiyle iletişim doğal başlıyo eğlenceyle derinlik dengeli gidiyo ve sen kendini olduğun gibi kabul edilmiş hissediyosun
tedekkur ederimm
❤️💫✨