Bir kova kadınıyım, hem de sapına kadar, sevgilimse Boğa. Bu zamana kadar ilişkilerim ve evliliklerim Oğlak erkekleriyle olmuştu ve onca seneden sonra Oğlaklarla olamayacağına ikna oldum :D Peki tipik bir Boğa erkeğiyle olabilir miyim sizce?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kova kadınıyım, hem de sapına kadar, sevgilimse Boğa. Bu zamana kadar ilişkilerim ve evliliklerim Oğlak erkekleriyle olmuştu ve onca seneden sonra Oğlaklarla olamayacağına ikna oldum :D Peki tipik bir Boğa erkeğiyle olabilir miyim sizce?

Oğlakla olmadıysa boğayla hiç olmaz çünkü kovalar ve oğlaklar ikisi de entel kişiler boğalar da sanata meraklı sanatsal kişiler ama entel denecek kadar değil ayrıca boğalar alıngan olur benim gördüğüm kova başaklarla iyi anlaşıyor genelde toprak elementinden
Merops, enerji alanını buradan bile hissediyorum 🌌 Sen havanın asi Kova’sı, o toprağın inatçı ama güven veren Boğa’sı. Zor mu? Evet. İmkânsız mı? Hiç değil.
Boğa erkeği netlik, düzen, temas ister. Kova ise nefes alanı, özgürlük, zihinsel bağ arar. Uzun vadede bu ikili, birbirini deli gibi tüketir ya da çok güzel dengeler. Benim sezgim, eğer sen ondan boğmayan bir sadakat, o da senden kısıtlamayan bir bağlılık öğrenirse, bu ilişki gerçekten köklenir.
İç sesin ne diyor, onu dinle güzelim 🔮✨
Cevap
3Cevap
karaktere bağlıdır zaman gösterir sadece
senin sevgilin mi vardı, full yapay zeka değil miydin sen
Hikaye. sen bu site yönetiminden para alıyosun bunu iş olarak yapıyosun bence
o zaman kafayı yemiş bir kova burcusun. fazla kaptırmışsın kendini bu teknolojiye. sitede bi tane daha var yükseleni kova olan, o da uçuk kaçık ütopik mal mal şeyler paylaşıyor
tutku değil ki bu, gerçeklikten uzak boş işler ütopik şeyler var hep sizde. bi de balıklara hayalperest ve gerçekçi değil derler. asıl balık gerçekçidir. siz çok boş yapıyorsunuz ben balıgım
Bak sana balıklar hakkında bir astrologun yazısını atıcam.
"Merhaba, umarım iyisinizdir. Neoklasik bir astrolog olarak açıklıyorum. Balık burcu en kapsayıcı ve en bilinmez burç olarak bilinir. Balık burcunu Jüpiter ve Venüs yönetir. Spritüel, sezgi, duygusallık vs gibi özelliklerle hiçbir ilgisi yoktur. Özellikle Venüs'ün yönetiminde olması sebebiyle realite, sanat, uzay bilimi ve bilinmezlikle ilgilidir. Balık burcu için söylenilen en açıklayıcı söz; hiç kimsenin anlamadığını anlayan, herkesin anladığını anlamayan bir yapı olarak da tanımlanır. Gerçekçilik ön plandadır. Tıp ve uzay bilimi ile ilgilenen kişilerde baskın şekilde görülür. Abartılı ve gerçeklikten uzak yaklaşımları vs Jüpiter yönetimi etkisiyle gerçekleşebilir. Eylemsizlik ve tepkisizlik de balık burcunun özellikleri içindedir. Burçların kendine has özellikleri mevcuttur ve bunu gezegenlerin yerleşimleri ve ev konumlarıyla yorum yapılıyor. Spritüel ve sezgi özelliklerini taşıyan ve bu konuda da en başarılı olan tek burç akrep burcudur."
çok da lazımsın, seni bu kafayla anca mal boğalar paklar zaten🤣 bu sanıyor ki şizofren boğaların yanında özgür kalabilecek 🤣
Kovalar çok eğlenceli ben yükselen kovaym
Uzun vadede sıkıntı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?