Lütfen yardım edin bu mesaj ne anlama geliyor. LÜTFEN YARDIMCI OLUN?

kız bana bu mesajı attı

Bu mesajı ciddiye almanı istiyorum. çünkü bu gerçekten son. Sana daha önce çok veda ettim ama bir şekilde hep yeniden konuştuk. Seni bir arkadaş olarak sevdim. senin gibiler çok ama ben nedense seninle bağ kurdum. Narsist, dengesiz, saygısız olsan da arkadaşımdın. Hayal kurduğum biri değildin. o yüzden çoğu insanın yutamayacağı sözleri yuttum. Bir Taha için, bir de senin için dua ettim. Benim yengeç burcu aptallığı insanlara çabuk bağlanıyorum. Seni çok romantize ettim. A101’de fazla verilen para üstünü geri verdiğini söylediğinde bile gerçekten çok iyi biri falan olduğunu düşündüm. Evet biraz aptalcaydı.
Sana kızıp uzun uzun hakaret yazdım, sonra vicdan yaptım. Doğum günlerine önem veriyorum. arkadaşlarım için hep önceden düşündüm, kutladım şarkılar adarım. Sana da bir şarkı bıraktım en azından dinlerken hatırlarsın. Sana vermek için yazdığım bir mektup var yazmayı seviyorum. o mektup anı kutumda kalacak.
Hayatım kalabalık değil. Ailemin olduğu 30 takipçili sakin bir hesabım, birkaç kişilik bir çevrem var ve fazlasına gerek yok. Hayatıma giren ve yazdan beridir kalan herkes benim için özel. Sen ise kalmayı beceremedin. Yine de kötülükle değil, düzelmeni dileyerek gidiyorum. Kendine iyi bak. Umarım mutlu ve olgun biri olursun. Karşına ileride umarım hakettiğin gibi biri çıkar. Doğum günün şimdiden kutlu olsun. Tiktok kullanipta saygı gören insan çevrede hiç görmedim. O yüzden bu beyin çürüten yerden kurtulmak istiyorum. Allah ıslah etsin seni. Güle güle Ramazan (normalde bu ismi hiç kullanmam şu an aşırı garip geldi)

Doğum günüm için geri sayım oluşturmuş. Onun ekran görüntüsünü attı. 13 gün kalmıştı doğum günüme. Ben görünce "oha- kurban olurum sana" dedim.

Bana yazdığı mektubun çogu yerini karalayıp atmıştı. Sadece birkaç cümle görünüyordu.

En son ise şu üç cümleyi yazdı

Ahirette okutturucammm
Hadii görüşürüzzzz
Kendine iyi bak

Ben cevap veremeden hesabını kapattı.
Ulaşamıyorum.
Lütfen yardım edin bu mesaj ne anlama geliyor. LÜTFEN YARDIMCI OLUN?