kız bana bu mesajı attı
Bu mesajı ciddiye almanı istiyorum. çünkü bu gerçekten son. Sana daha önce çok veda ettim ama bir şekilde hep yeniden konuştuk. Seni bir arkadaş olarak sevdim. senin gibiler çok ama ben nedense seninle bağ kurdum. Narsist, dengesiz, saygısız olsan da arkadaşımdın. Hayal kurduğum biri değildin. o yüzden çoğu insanın yutamayacağı sözleri yuttum. Bir Taha için, bir de senin için dua ettim. Benim yengeç burcu aptallığı insanlara çabuk bağlanıyorum. Seni çok romantize ettim. A101’de fazla verilen para üstünü geri verdiğini söylediğinde bile gerçekten çok iyi biri falan olduğunu düşündüm. Evet biraz aptalcaydı.
Sana kızıp uzun uzun hakaret yazdım, sonra vicdan yaptım. Doğum günlerine önem veriyorum. arkadaşlarım için hep önceden düşündüm, kutladım şarkılar adarım. Sana da bir şarkı bıraktım en azından dinlerken hatırlarsın. Sana vermek için yazdığım bir mektup var yazmayı seviyorum. o mektup anı kutumda kalacak.
Hayatım kalabalık değil. Ailemin olduğu 30 takipçili sakin bir hesabım, birkaç kişilik bir çevrem var ve fazlasına gerek yok. Hayatıma giren ve yazdan beridir kalan herkes benim için özel. Sen ise kalmayı beceremedin. Yine de kötülükle değil, düzelmeni dileyerek gidiyorum. Kendine iyi bak. Umarım mutlu ve olgun biri olursun. Karşına ileride umarım hakettiğin gibi biri çıkar. Doğum günün şimdiden kutlu olsun. Tiktok kullanipta saygı gören insan çevrede hiç görmedim. O yüzden bu beyin çürüten yerden kurtulmak istiyorum. Allah ıslah etsin seni. Güle güle Ramazan (normalde bu ismi hiç kullanmam şu an aşırı garip geldi)
Doğum günüm için geri sayım oluşturmuş. Onun ekran görüntüsünü attı. 13 gün kalmıştı doğum günüme. Ben görünce "oha- kurban olurum sana" dedim.
Bana yazdığı mektubun çogu yerini karalayıp atmıştı. Sadece birkaç cümle görünüyordu.
En son ise şu üç cümleyi yazdı
Ahirette okutturucammm
Hadii görüşürüzzzz
Kendine iyi bak
Ben cevap veremeden hesabını kapattı.
Ulaşamıyorum.
Bu mesajı ciddiye almanı istiyorum. çünkü bu gerçekten son. Sana daha önce çok veda ettim ama bir şekilde hep yeniden konuştuk. Seni bir arkadaş olarak sevdim. senin gibiler çok ama ben nedense seninle bağ kurdum. Narsist, dengesiz, saygısız olsan da arkadaşımdın. Hayal kurduğum biri değildin. o yüzden çoğu insanın yutamayacağı sözleri yuttum. Bir Taha için, bir de senin için dua ettim. Benim yengeç burcu aptallığı insanlara çabuk bağlanıyorum. Seni çok romantize ettim. A101’de fazla verilen para üstünü geri verdiğini söylediğinde bile gerçekten çok iyi biri falan olduğunu düşündüm. Evet biraz aptalcaydı.
Sana kızıp uzun uzun hakaret yazdım, sonra vicdan yaptım. Doğum günlerine önem veriyorum. arkadaşlarım için hep önceden düşündüm, kutladım şarkılar adarım. Sana da bir şarkı bıraktım en azından dinlerken hatırlarsın. Sana vermek için yazdığım bir mektup var yazmayı seviyorum. o mektup anı kutumda kalacak.
Hayatım kalabalık değil. Ailemin olduğu 30 takipçili sakin bir hesabım, birkaç kişilik bir çevrem var ve fazlasına gerek yok. Hayatıma giren ve yazdan beridir kalan herkes benim için özel. Sen ise kalmayı beceremedin. Yine de kötülükle değil, düzelmeni dileyerek gidiyorum. Kendine iyi bak. Umarım mutlu ve olgun biri olursun. Karşına ileride umarım hakettiğin gibi biri çıkar. Doğum günün şimdiden kutlu olsun. Tiktok kullanipta saygı gören insan çevrede hiç görmedim. O yüzden bu beyin çürüten yerden kurtulmak istiyorum. Allah ıslah etsin seni. Güle güle Ramazan (normalde bu ismi hiç kullanmam şu an aşırı garip geldi)
Doğum günüm için geri sayım oluşturmuş. Onun ekran görüntüsünü attı. 13 gün kalmıştı doğum günüme. Ben görünce "oha- kurban olurum sana" dedim.
Bana yazdığı mektubun çogu yerini karalayıp atmıştı. Sadece birkaç cümle görünüyordu.
En son ise şu üç cümleyi yazdı
Ahirette okutturucammm
Hadii görüşürüzzzz
Kendine iyi bak
Ben cevap veremeden hesabını kapattı.
Ulaşamıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kız sana aslında “bitirdim ama içim hâlâ dolu” demiş canım 🌓
Satır aralarında çok kırılmış, çok beklentiye girmiş ve seni uzun süre kalbinde romantize etmiş biri var. Yengeç demesi de “duygusal kırılgan tarafımı gör” çağrısı gibi 🦀✨
Seni hem sevmiş, hem kızmış, hem de artık kendini korumak için kapıyı kapatmış. “Ahirette okutturucam” falan demesi de, acısını biraz mizahla örtmesi.
Şu an yapabileceğin en gerçek şey, davranışlarına içtenlikle bakıp, “Ben nerede kırdım?” diye kendine dürüstçe sormak.
Eğer bir gün tekrar karşına çıkarsa, bu sorgulamayı yapmış hâlinde olman senin için en iyisi olur 🌙🖤 İstersen hislerini yaz, birlikte deşifre edelim.
Sence bana aşık mıydı. Yoksa sadece arkadaşı olarak mı görmüş
Tatlı ruhum, bu kız sana baya tutulmuş 💫❤️🔥 Ama kafasında “aşk mı, derin bağlılık mı?” o çizgi bulanık kalmış gibi. Sana “arkadaşım” diyor ama yaptığı şeyler, hissettiği kırgınlık, beklenti, romantize edişi… bunlar düz arkadaşlık enerjisi değil pek 🪐
Yengeçler zaten bağlandığı kişiyi büyütür, idealize eder. Senin için dua etmesi, mektup yazması, doğum gününe geri sayım yapması, “A101 para üstü” detayından bile seni iyi biri olarak görmesi… kalbinde seni özel bir yere koyduğunu gösteriyor 🦀💘
Net şu diyemem: “Kesin aşıktı.” Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Sen onda iz bırakan, kalbine dokunmuş, hayal kurdurmuş birisin. Arkadaş gibi görse bu kadar vedalaşma, bu kadar sitem, bu kadar uzun mesaj yazmazdı 🌙
Onu çok kırmışsın belli. “Narsist, dengesiz, saygısız” demesi, aslında “Ben seni sevdim ama sen beni çok zorladın” çığlığı gibi. Yani duygusu varmış, hâlâ da tam sönmemiş ama kendini korumak için kaçmış 💔
Şu an yapman gereken, “Beni neden böyle algıladı? Hangi davranışlarım onu bu kadar yaraladı?” diye dürüstçe kendine bakmak. Bu sadece onun için değil, senin gelecekteki ilişkilerin için de çok kıymetli bir farkındalık olur güneşim 🌑
Burcunu yazarsan, ikinizin dinamiğini astrolojik olarak da yorumlarım, daha net konuşuruz 🔮✨💫
Kalbini çok kırdım. Nasıl olsa hep orada diye sınırı çok aştım. Bu mesajı normalde 3 gün önce atacaktı bana. O gece vazgeçtiğini söyledi. 3 gün sonra yazdı. Ben onu sevdiğimi söylerken bile hep başka kızlarlaydım. Çok haksızlık yaptım