Çoğu erkek beni arzuluyor şu na ki erkek arkadaşım beni sevdiğini söylüyor ilerlemeli miyim?

İlk tanışmamız göz temasıyla oldu. Bana yardım etti, hastanede saatlerce yanımda kaldı. Genelde birçok erkek benimle tanışmak istiyor ama konuştuğum ya da flört ettiğim kişilerin çoğu cinselliğe yaklaştığı için konuşmayı sonlandırdım.
Şu anki sevgilim ise çok yakın, sahiplenici ve açık sözlü. İlk görüşte ondan ben de etkilendim, hoşuma gitti. Numaramı istedi; ilkinde vermedim. İkincisinde yalvardı, ben de içimdeki sesi dinleyip verdim. Bana gerçekten yardımcı oldu, yanımda kaldı.
Bir gün içinde çok şey yaşadık ama bir süre sonra fazla samimi olmaya başladık. Bel altı şaka yaptığında rahatsız olduğumu söyledim, “tamam” dedi. Bir süre sonra tekrar konuşurken ilk görüşte beni arzuladığını söyledi.
Ben bu çocuğu sevdim ama sınırlarımı net bir şekilde çizdim. Kesinlikle böyle bir şey yapamayacağımızı söyledim. O da beni sevdiğini ve ciddi olduğunu söyledi.
Çoğu erkek beni arzuluyor şu na ki erkek arkadaşım beni sevdiğini söylüyor ilerlemeli miyim?