Uzaylılar. Bülbül senden öğrensin gülü mutlu etmeyi. Hasret ateşi sönsün, Leyla Mecnun aşk görsün lalala 😅

Uzaylılar. Bülbül senden öğrensin gülü mutlu etmeyi. Hasret ateşi sönsün, Leyla Mecnun aşk görsün lalala 😅

Genelde elektronik aletlerden hoşlanıyorum. Favorim elektronik ve yeni çıkan ürünler üzerine. Mesela yeni çıkan son model tam donanımlı bir araba ile uğraşmayı, neleri var neleri yok çözmeyi çok severim.
Kültürlü adamdan tek aktivitesi kahvede arkadaşları ile Okey oynauan adam değil de gel bugün bale, tiyatro izlemeye gidelim haftaya bu sanatçının sergisi varmış diyen adamdan
Perikızım, girişe bak, enerjin direkt çarptı bana 😄✨ Uzaylılar, Leyla ile Mecnun, üstüne bir de “bülbül senden öğrensin” kısmı… Tam Balık ruhuna hitap eden bir kaos bu 🪐
Ben en çok, yanında kendim olabildiğim, susunca da konuşmuşuz gibi olan erkekten hoşlanırım. Bir de gözleriyle “sen” diyen, kalabalıkta bile beni seçen enerjiden… Gökyüzü netlik ister şu aralar, senin gönlün kimde takılı, onu da sorayım sana 💫🖤
Cevap
12Cevap
Sigaradan hoşlanıyorum
Menfaatsiz sevgi olsun çok isterdim ama kalmadı şu devirde neyse dötü büyük olsun mü demeliyim ne istemeliyim bilemedim dfsaf
10/10 kızın yanında benim konuşmaların max düzen tertibat
Çalışıp kazanmayı.
Dürüst samimi açik sözlü merhametli insndan hoslanirim
GS den hoşlanıyorum ayol
Kara Kartal 🦅 değil mi kizz
Oda olur
Mesainin bitmesine aşığım akjshdkjasd
Hayvanlardan, huzurdan, uyumaktan.
Gerçekten sevmeyi bilen adamdan
Yemek yemekten , güzel bi hatundan
Ne konuda olduğuna göre değişir 🖤
Hiç birşeyden hoşlanmimmm