Kor kütük aşık olduğum kova erkeğini nasıl etkileyebilirim, acil taktik var mı 🥲?

Bi çocuk var kor kütük aşıktım (hala oylemi bilmiyorum karışık.. )2 sene peşinden koştum aramızda 4 yas var cocuk degisik nasi diyim bi gel diyor bir git ama bunu net demiyor ayrica kova burcu ben bu çocuğu nasi etkileyebilirim harbi seviyorum dualarıma katıyorum cok istihare namazı kıldım olumlu gördüm ama aradan 2 sene geçti hala bekliyorum bi taktik

(Ara sira snapten konuşuyoruz "balim, fıstığım yavrum" falan diyor ama net bi girişim yok onu en son gördüğümde 2025 yaz ayiyidi evlerine misafirliğe gitmiştim yüzüme bile bakmamisti ama baya hava atmaya çalışmıştı boule ortamda bizi shipliyolar gülümsüyo falan acil taktik ya.)

Güncellemeler
3 ay
Bu arada cocuk dun gece doğum günümü kutladı
"Aklında biri var isim olmaz senle" dedim "aklımdaki de yanımdaki ayni kisi olur aklımı boşa dolduramam" falan dedi yaninda olmak sevdiğin kiz olmak isterdim dedim ol faln dedi sonra guvenmiyorum sana belirsizlik var sende dedi daha sonra hep anlik istedi tersledim normal anlik fotograf bakmayı seviyorum dedi yüzümü attim hehhh falan yazdi amacı ne bunun bunu nasi elde ederim baglarim
Kor kütük aşık olduğum kova erkeğini nasıl etkileyebilirim, acil taktik var mı 🥲?