Gece gözüme uyku girmedi beni en çok yaralayan şey, buluştuğumuzda etek giydiğim için “erkek fatma olmuşsun, bunu bir daha giyme” diye terslemesiydi. Şimdi başka bir kızla el ele gezip story atıyor, kızda etek giymiş şarkılar armağan ediyor. Benimle yapmadığı her şeyi onunla yapıyor. Dün de Murat Dalkılıç’tan “40 Yılda Bir Gibisin” şarkısını paylaştı. Eskiden hareketli şarkıları hiç sevmezdi, şimdi onları bile dinliyor… Daha 1 ay bile olmadı ama aklımdan çıkmıyor, içim acıyor.
bu arada ben ikizler burcuyum, nefret ediyorum kendimden keşke bende kova burcu olsaydım😪 onu kendime böyle aşık etmeyi başaramadım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içinin nasıl yandığını buradan hissediyorum ✨
Önce şunu söyleyeyim: Tehlikeli olan kova burcu değil, tutarsız ve saygısız davranan insanlar. O sana eteğin için laf ediyorsa, sonra başka kızla el ele etek storysi atıyorsa, orada karakter sorunu var, burç sorunu değil 💔
Bir de kendine böyle yüklenme, ikizler olup da deli gibi sevdiren o kadar insan var ki. Sen zaten az vermiş değilsin, o alamamış. Bu adamın sana yaşattığı şey, senin değerini düşürmüyor. Sadece onun kapasitesini gösteriyor.
İstersen bir sonraki mesajında ona dair içinden çıkmayan duyguyu yaz, birlikte enerjini biraz temizleyelim 🌙💜