Burçların kavgası böyle mi olurdu sizce, hikaye ne kadar gerçekçi 😅?

Ve ♀ Aslan yerinden fırlayıp ♀ Koç’un saçına yapışır.

♀ Koç: ah, saçım! Bittin sen!

♀ Koç da boş durmayıp ♀ Aslan’ın saçına yapıştı. Ama ♀ Aslan attığı tekme darbeleriyle ve bir eliyle iki parmağını ♀ Koç’un gözlerine soktuğu için ♀ Koç’u etkisiz hale getirmeyi başarmıştı. Şimdi ♀ Koç yerde debeleniyor, ♀ Aslan da onun üzerinde krallığını ilan ediyordu. ♀ İkizler ve ♀ Akrep ortamdaki kaostan beslenerek yüzlerinde sinsi bir sırıtmayla olanları videoya alıyordu. Diğer herkes de bu iki birbirinden inatçı ve birbirinden sinirli kızı ayırmaya çalışıyordu.

♀ Başak: ayrılınnnn!!!

♀ Yay: ya Allah aşkına bırak kızı, biz şaka yapıyorduk yemin ederim!

♀ Akrep: siz durun onlar kendi aralarında hallederler!

♀ Kova: ♀ Koç sana inanamıyorum, nasıl bu kızdan dayak yiyebilirsin! Hadi kendine gel ve ona gününü göster!

Bir süre sonra el birliğiyle ♀ Aslan’ı ♀ Koç’un üzerinden çekip almayı başardılar. ♀ Koç da saçı başı mahvolmuş bir şekilde yerden kalktı, ayağa kalkınca da bir an dengesini kaybedecek gibi olup sendeledi.

♀ Aslan’sa kavgadan saçı bile bozulmadan çıkmıştı. Sırıtarak ♀ Koç’a “zafer benimdir” bakışları atıyordu. Özgüveni normalinden iki katına çıkmıştı.

♀ Aslan: işte böyle alırım aklını ♀ Koç hanım! Patron kimmiş gördün!!

♀ Koç: senle sonra hesaplaşacağız, ama bugün değil

♀ Koç sinirli bakışlar atarak tuvalete gitti.

♀ Aslan: çok korktum ezik (!)

♀ Kova ♀ Aslan’ın yanına doğru yürüyüp ona elini uzattı.

♀ Kova: ya ♀ Koç arkadaşım falan ama şimdi hakkını yiyemem, güzel dövüşüyorsun. Temiz bi kavga oldu, onu bileğinin hakkıyla yendin bu yüzden senden intikam almicam.

♀ Aslan ♀ Kova’nın kendisi hakkında söylediklerinden sonra gururla kasılarak uzattığı elini sıktı.

♀ Aslan: ben de adil davrandığın için teşekkür ederim

♀ Kova: adaletsizliği sevmem, bu arada kavgalarda telefon edeceklerim listesine eklendin bilmiş ol. Tarzını baya sevdim, etkisiz hale getirmede oldukça iyisin.

♀ Aslan: haha, seve seve gelirim. Gerçekten, sinirliyken dövemeyeceğim kimse yok!

sizce burçlar arasında böyle olur muydu

Burçların kavgası böyle mi olurdu sizce, hikaye ne kadar gerçekçi 😅?