İkizler erkeği güvenilir mi yoksa burçlara takılıp toksik ilişki mi yaşıyorum?

Ben balık burcu kadınıyım ve yükselenim ikizler... yaklaşık 2 yıl önce bir İkizler erkeği ile tanışıp çok mükemmel bir ilişkiye başladık. Sohbet, gırgır, şamata hepsi bir aradaydı.. Kısacası çok uyumluyduk fakat zaman geçtikçe beni aşırı kısıtlamaya başladı giyim arkadaş çevrem hepsi kısıtlandı aksini yaptığım taktirde şiddet gördüm.. Sevdiğim içinde sesimi çıkarıp karşı gelemiyordum onun sözünden çıkmamaya başladım hep kendi dediği oldu. Ciddi düşündüğünü söyledi her seferinde ama ciddiyete doğru değil belirsizliğe doğru gidiyordu (ikimizde boşanmış insanlarız) .. bu şekilde 1 yılı doldurduk zamanla küfürleri ve şiddeti daha yoğunlaştı. Artık dayanamadım o gün ilk defa onun dediğinin tersini yapıp giyme dediği kıyafeti gizli giyindim ve bunu gördü sanki bahaneye bakıyor gibi hatamı arıyordu hep... ve ilişkiyi bitirdi sizce suç bende mi? Çünkü beni çok suçladı kendimi çok suçlu hissettim. Ve 5 ay ayrı kaldık o hiç adım atmadı o süreçte ben kendimi suçlu hissettiğim için 5 ay sonra döndüm ona sıcak karşıladı beni belli oda özlemişti sanki sonra bana dedi ki kendini düzeltirsen ilişkiye devam ederim dedi düzelteceğim konularda giyim arkadaş çevrem gittiğim mekanlar. Ben tamam dedim ve ne istese onu yaptım ama yine de en ufak problemde tekrar küfürler devreye girdi şiddeti tekrar uyguladı. Ve hatamın olmadığına onu kaybetmemek için sustuğuma yemin edebilirim. Yinede her hareketim gözüne battı beni şüphede bırakıyordu sorunca da kavga ediyodu son şansıydı onun bu defa sustum hesap sormadım kendi ilgilenmeye başladı bu defa ama bana çok mesafeli bu barışmadan sonra adımı söylemeyen adam adımla hitap ediyordu hep. En son durduk yerde sakin konuşuyorum diye kavga çıkardı anlam veremedim hakaret etmeye başladı bu şekilde davrandığı zamn yazmıyorum aramıyorum onu biliyo. O kavgadan sonra akşamdan beri haber alamadım gece merak edip ben aradım telefonu meşgule aldı aldatıldığımı hissettim bunu ona açıkça söyledim öyle bişey yok günahımı alıyosun dedi ama inanmadım Benim ömrümden ömür gitti 2 yılda sizce ne yapmalıyım.

Güncellemeler
5 ay
Ben balık burcu kadınıyım ve yükselenim ikizler... yaklaşık 2 yıl önce bir İkizler erkeği ile tanışıp çok mükemmel bir ilişkiye başladık. Sohbet, gırgır, şamata hepsi bir aradaydı.. Kısacası çok uyumluyduk fakat zaman geçtikçe beni aşırı kısıtlamaya başladı giyim arkadaş çevrem hepsi kısıtlandı aksini yaptığım taktirde hep şiddet ve küfür olmaya başladı. Şu sıralar aldatıldığımı hissediyorum
Güncellemeler
5 ay
Sevdiğim içinde sesimi çıkarıp karşı gelemiyordum onun sözünden çıkmamaya başladım hep kendi dediği oldu. Ciddi düşündüğünü söyledi her seferinde ama ciddiyete doğru değil belirsizliğe doğru gidiyordu (ikimizde boşanmış insanlarız) .. bu şekilde 1 yılı doldurduk zamanla küfürleri ve şiddeti daha yoğunlaştı. Artık dayanamadım o gün ilk defa onun dediğinin tersini yapıp giyme dediği kıyafeti gizli giyindim ve bunu gördü sanki bahaneye bakıyor gibi hatamı arıyordu hep.
İkizler erkeği güvenilir mi yoksa burçlara takılıp toksik ilişki mi yaşıyorum?