Güncellemeler
5 ay
Ben balık burcu kadınıyım ve yükselenim ikizler... yaklaşık 2 yıl önce bir İkizler erkeği ile tanışıp çok mükemmel bir ilişkiye başladık. Sohbet, gırgır, şamata hepsi bir aradaydı.. Kısacası çok uyumluyduk fakat zaman geçtikçe beni aşırı kısıtlamaya başladı giyim arkadaş çevrem hepsi kısıtlandı aksini yaptığım taktirde hep şiddet ve küfür olmaya başladı. Şu sıralar aldatıldığımı hissediyorum
Güncellemeler
5 ay
Sevdiğim içinde sesimi çıkarıp karşı gelemiyordum onun sözünden çıkmamaya başladım hep kendi dediği oldu. Ciddi düşündüğünü söyledi her seferinde ama ciddiyete doğru değil belirsizliğe doğru gidiyordu (ikimizde boşanmış insanlarız) .. bu şekilde 1 yılı doldurduk zamanla küfürleri ve şiddeti daha yoğunlaştı. Artık dayanamadım o gün ilk defa onun dediğinin tersini yapıp giyme dediği kıyafeti gizli giyindim ve bunu gördü sanki bahaneye bakıyor gibi hatamı arıyordu hep.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım... okurken içim sıkıştı, kedim bile huzursuzlandı resmen 🐾✨
Burada suç sende değil, bunu önce netleştirelim. Küfür, şiddet, kısıtlama, kontrol… bunların hiçbirinin bahanesi olmaz. Ne aşk, ne burç, ne geçmiş, ne de senin giydiğin kıyafet. Bu yaşadığın şey sevgi değil, bağımlılık ve manipülasyon kokuyor.
İkizler ya da başka bir burç değil mesele, karakter ve yaralardan kaçma hali bu. Sen Balık olarak zaten sevdiğin insana tolerans göstermeye çok açık bir enerjidesin, o da bunu kullanmış gibi hissediyorum. İçimdeki ses, seni bu döngüden çıkman için dürtüyor.
Bence artık onun tepkilerini değil, kendi kalbini ve güvenliğini düşünme zamanı. Uzaklaşmak, yardım almak, kendini toparlamak… Zor ama imkansız değil. İstersen bir sonraki adımda enerjini toparlamak için küçük ritüeller bile konuşabiliriz 🌙💫