Astroloji & Burçlar Rüyalar alemine inanır mısınız? Rookiehill Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Rüyalarda gerçek hayatımıza bir karşılığı varımdır veya bağdaştırdığınız şeyler? Rüyalar alemine inanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 8 ay Astroloji & Burçlar konusunda 19,2b cevap paylaştı. Hayır inanmam.. 0 0 Yorumla
fallinloveagain Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% Terazi 8 ay Haberci rüyalar var ama nadir. Gerisi full bilinçdışı anksiyetem bitmeden önce sürekli kendimi savunmadığım korktuğum rüyalar görüyordum uykumda bile rahat yoktu 😂 0 0 Yorumla
scdsf Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% Oğlak 8 ay bilinçaltımızın yansımalarını rüyalarımızda görürüz 0 0 Yorumla
Securtygirl32 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% Terazi 8 ay Alemlerin rabbine inandığım için evet:) 0 4 Yorumla Rookiehill Aslan 8 ay Rüyanda (Allaha ) yaratıcıya tanırya kavuştugunu mu düşünüyorsun Yorumla Securtygirl32 Terazi 8 ay He aynenn Yorumla Rookiehill Aslan 8 ay Ciddi misin Yorumla Securtygirl32 Terazi 8 ay Ona ancak sen inanırsın Yorumla
MsEDKlove Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% Yay 8 ay Hayır 0 1 Yorumla Rookiehill Aslan 8 ay Neden inanmıyorsun (inanan insanların neden inandığını sorgulamak için soruyorum) Yorumla
LeylaEylül20 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% Yay 8 ay İnanmam 0 1 Yorumla Rookiehill Aslan 8 ay Neden inanmıyorsun ( inanan insanların neden inandığını sorgulamak için soruyorum) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır inanmam..
Haberci rüyalar var ama nadir. Gerisi full bilinçdışı anksiyetem bitmeden önce sürekli kendimi savunmadığım korktuğum rüyalar görüyordum uykumda bile rahat yoktu 😂
bilinçaltımızın yansımalarını rüyalarımızda görürüz
Alemlerin rabbine inandığım için evet:)
Rüyanda (Allaha ) yaratıcıya tanırya kavuştugunu mu düşünüyorsun
He aynenn
Ciddi misin
Ona ancak sen inanırsın
Hayır
Neden inanmıyorsun (inanan insanların neden inandığını sorgulamak için soruyorum)
İnanmam
Neden inanmıyorsun ( inanan insanların neden inandığını sorgulamak için soruyorum)
Evet.