Astroloji & Burçlar Dün ex manit niyetiyle kahve içtim ve falımda kocaman U çıktı, bu tesadüf kaderimiz olabilir mii? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu aşk değil de nee adının baş harfi. Perşembe tarçınlı kahve içme rituelini yaptım ve harfi çıktıı Dün ex manit niyetiyle kahve içtim ve falımda kocaman U çıktı, bu tesadüf kaderimiz olabilir mii? Cevapla Fal Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aşkvekaramel Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Koç 5 ay falında kocaman U çıkmamış büyük bir yengeç çıkmış bu da senin yakın zamanda orta yaşlı bir kadın tarafından manipüle edileceğine veya bir konuda kandırılacağına işaret eder 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% Yengeç 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Uğurcan geliyor Uğurcan 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% Yengeç 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 307 cevap paylaştı. boynuz diyede yorumlanabilir 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay 5 ay Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. U değil o yengeç 🤗 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
falında kocaman U çıkmamış büyük bir yengeç çıkmış bu da senin yakın zamanda orta yaşlı bir kadın tarafından manipüle edileceğine veya bir konuda kandırılacağına işaret eder
Uğurcan geliyor Uğurcan
boynuz diyede yorumlanabilir
Her an her şey mümkün olabilebilir
burada uber mod ol diyor
U değil o nal 🧲
U değil o yengeç 🤗
cok inanmamak gerek boyle seylere 😜