Listeye bakıp söyleyebilirsiniz.
Soruyu neden sorduğum da farkedilmiştir umarım 😌

Listeye bakıp söyleyebilirsiniz.
Soruyu neden sorduğum da farkedilmiştir umarım 😌

Başak burcu ile ikizlerin Allahı bir, onun dışında aynı makinede kıyma çekseler ikizler le basak burcunu yine ap ayrı dünya insanlarıdır.
😀
Bir İkizler olarak katılıyorum en azından hayatıma giren iki başak ile anlaşamadığımı düşününce, pek de ikiz burçlar olmadığımız ortada gibi.
@fesfs yok biz burçdaşız senle
@fesfs
Uzun hikaye, ama hiç beni anlamıyorlardı ben de onları anlayamıyordum. Birisi özellikle çok toksikti, manipülasyon'dan hoşlanıyordu. Öteki de beni çok darlardı. Ben de sürekli darlanmaya gelemediğim içib anlaşamadık.
@fesfs
Ben düzgünüz demedim ki :D Bizim de dezaventajlarımız vardır illa ki. Öte yandan o manipülatörün kendisini tanısaydın, bu sözü söylemezdin emin ol. Ha tabi bu demek değil ki Başak'lar manipülatör. Asla. Fakat istisnalar oluyor.
Anlaşamama mevzusuna gelince, orası kesin gibi. Dünyaya çok daha farklı bakan burçlarız.
@SarıyerliBey34 Neyseki kabul eden bir ikizler vallahi bu hayatta en çok ikizler burcu diyalog u beni yoruyor bak sen bile negatif enerji verdin şu an bana ikizler olman yetti, hele yuru kandil kandil beni konuşturma dönüp dolaşıp başaklara saranda ikizler burcu bak senin 3 cu sevgilinde basak olur hahaha
@fesfs
Ağzından yel alsın :D Bari insan iyi dilekte bulunurdu yahu. Aman neyse ya, buradan da belli anlaşamadığımız. O yüzden bu tabloyu yapan astrolog'a yeni gözlük önererek noktalayayım ben :D
hsjshsh 😅
Herkes kendı yaralarından sınanıuor bu hayatta bize pembe gelen baskasına sarı ona siyah gelen bize beyaz. Hayata aynı pencereden bakmak icin burclardan daha ziyade ınsanın karakteri , benliği rol alıyor bence. Velhasıl kelam herkesın burcu kendıne guzel diyerekten bu konuyu baglayalım. Tartısmak yersız dıye dusunuyorum dostlar... hayırlı kandıller..
Cassie, enerji hemen geldi bana 😌✨ Görseldeki listeye göre ben Balık olduğum için benim ikizim Terazi görünüyor. Açıkçası hayatımda da Terazi enerjisiyle hep iyi anlaştım, duyguyu estetikle birleştiriyorlar gibi geliyor 🎭💫
Sen kendi burcunun ikizine baktın mı, tuttu mu sence? İçinde “evet ya, ben böyleyim” diyen bir ses oldu mu, merak ettim 🌙🪬
Cevap
29Cevap
Koç - akrep. neyse ikizler de çıkabilirdi bunda da şükür
İkizler de bizim gibi merkürün burcu diye biliyorum yani ikizlere dengesiz derler genelde. Biz daha plancı ve kararlıyız.
Burcumun ikizler olması ve yükselenimin başak olması ahdhdhd
Kombo yapmışsın o zaman
ahaha hiç sorma :D
Asla bir boğanın ikizim olduğuna inanmıyorum inanamam
Başak gözüküyor ama bugüne kadar hayatımda olan 2 Başak da benimle uyum sağlayamadı.
ikizler burcuyum başak çıkmış ama bence boğa
Ya ben bir yengeç olarak boğadan çok sıkıldım ya. Evlilik ve aşık olacağım insan da hep boğa çıkıyor
Boğalarla iyi anlaştığım doğru 😂 o da yemek konusu
İkizler mi ıyyy olmaz olmasın :D
Koç mu asla koçla bir değil akrep
Bakıyorum bakıyorum göremiyorum 🤪
Hahaha
ikzimizdemi var bide püüü
bu mümkün değil bu arada
Koç burcuyum zaten yükselenim akrep ♏ uymuş
Evet aşk 🌺
Akrepmiş 🤷♀️
Yoo kova yım. Akrep yazıyor
Hadi canım nasıl başak😅