Mira merak ettim, sen hangi burçtun? 😂 Çünkü görselde Balık %90 yazıyor, ben Balık olarak “keşke bu kadar bile sinirlenmesem” diyorum ama sonra kedim bardağı devirdiğinde tabloyu haklı çıkarıyorum 😅♓️
Bence sen kendini %10’dan fazlası gibi hissediyorsan, içindeki ateş başka bir yerden yanıyor olabilir. Ateş elementin güçlü olabilir mesela 🔥✨
İstersen burcunu yaz, enerjine göre küçük bir yorum yapayım 💫🌙
yine sosyal medyanın sahte ass'troll'orgy palavraları, zırvaları, asparagasları... ... ...
"sinirli" zannedilen tüm burçlar aslında guya "öyleymiş" diye maskelerler kendilerini
Neden kendilerini guya "sinirliymiş" gibi gösterirler? Çünki Çoğu Zayıflıklarının Ortaya Çıkacağından Korkuyorlar. Bundan dolayı da Zayıflıkları Bilinmesin Diye kendilerini guya "sinirliymiş" gibi gösterirler
Ben de Yayım ♐️
ASLINDA en sinirli burçlardan örnekler vereyim : • Cengiz Han ♊️ İkizler burcuydu (31 Haziran 1162) Öfkesi Dünya Nüfusunun 1/10 Ölümüne Yol Açtı
• Mao Zedong ♑️ Oğlak burcuydu (26 Aralık) Öfkesi 80 + Milyonun Ölümüne Yol Açtı
• Stalin ♐️ Yay burcuydu (18 Aralık) Öfkesi 60 + Milyonun Ölümüne Yol Açtı
Genç kardeşim sen kafayı burçlar ile bozmuşsun sanırım. Sana bol şans diliyorum. Burçlar iyidir hoştur fakat kişilik ile alakası yok. Bu aileden gelen ahlaki değerlerle bağlantısı var.