Kova burcu en kinci ve en ispiyoncu burç mudur?

Yay ♐️ burcuyum

• Benimle ♐️ kavga etmiş 3 kova burcu olmuştur. Ben onların üçünü de hiç zorlanmadan güzelce patakladım. Sonra onlar da bana "Seni polise şikayet edicem" dediler. Onların ikisi beni polise ihbar etti. Beni hayatımda polise ihbar etmiş yalnız 2 şahıs vardı ki ikisi de kova burcuydu

• en çok ispiyoncu kovalardan çıkar. Dikkatli olun. Bu kovalara bir şey yaparsanız hemen gidip polise ihbar edirler

• Hava grubu burçları arasında su grubu olanıdır kova ♒️. kovaların kalpleri Su grubu burçlarından bile daha kırgındır, ama hava grubu burçlarından olduğu için bunu belli etmezler, ama yine de aşırı kin güderler

• İkizlerle ♊️ kavga edersin 1-2 dakika sonra İkizler kahkaha atıp gülerler. Teraziyse ♎️ sanki hiçbir şey olmamış gibi davranırlar. Yani İkizler ♊️ ve Terazi ♎️ hiçbir şeyi t@ş@klarına bile almazlar

• kovanın elementi buzdur. İçten içe çok kırılır ama belli etmez. Bir kovayı kırmak çok kolaydır

• Akrep bile kovaya kıyasla o kadar da "kinli" değildir. Benimle ♐️ kavga etmiş akrep gidip Annesine şikayet etti. Ama kova polise, mahkemelere şikayet eder ispiyoncu o. e.

NASİHATIM :
> Hiç olmazsa kendi Annene & Babana dersin... Evet Büyükler kendi aralarında hallederler. Ama kova gidip hemen polise, mahkemeye şikayet edirler ispiyoncu o. e.
Kova burcu en kinci ve en ispiyoncu burç mudur?