Rüyamda arkadaşımın sevgilisiyle sevgili olduğumu gördüm ne anlama geliyor?

Ben bu çocuğu eskiden seviyordum ama arkadaşım ve o sevgili olunca sevmeyi bırakmıştım. Yani aklıma pek gelmiyordu açıkçası. Sadece arada sırada arkadaşım bana onun fotoğraflarını atıp bir şeyler söylerse o zaman okuma geliyordu. Genel olarak o çocukla yakın olduğumuz zaman çok, çalıştığımız yerler üçümüzün de aynı, arada sırada bu çocuk bana yazıyor arkadaşım yani sevgilisi hakkında bir şeyler konuşuyoruz, sonra bazen konu konuyu açıyor çok farklı yerlere gidiyor. Şimdi bana diyebilirsiniz sen de 0rps musun diye ama çocukla konuşurken asla “ arkadaşımın sevgilisi” ilişkisinden öte bir şey olmuyor. Ki konuştuğumuzda arkadaşıma da haber veriyorum kanka bu bana böyle böyle dedi, bunu konuştuk diye. Ve bu arada hiçbir zaman ilk önce ben yazmıyorum, yazarsa önce o yazıyor.

Dediğim gibi eskiden bu çocuğu seviyordum ama şu an aklıma bile nadir geliyor. Ama bugün ne alakaysa onunla sevgili olduğumu gördüm, çok beklenmedik bir şekilde. Ve bayağı da yakındık yani o beni öpüyor ben ona sarılıyorum falan öyle bir yakınlık sanki bir yıldır sevgilimişiz gibi

Kimseye karşı kolay kolay bir şey hissedemem aslında ama bu şekilde bir sevgililik ilişkim olmasını çok isterim, beni garipseten şey rüyada sevgilim olması değil, sevgilim olan kişinin bu çocuk olması

Bu böyle bir rüyayı gördüğüm için kendimi kötü hissediyorum, sonuçta çocuk arkadaşımın sevgilisi. Acaba eskiden hoslandigim için mi böyle bir rüya gördüm diye düşünüyorum ama bence onunla alakası yok. Rüya yorumcusu falan varsa yardımcı olsun ya lütfen
Rüyamda arkadaşımın sevgilisiyle sevgili olduğumu gördüm ne anlama geliyor?