1. açılımda şeytan çıktı diyelim karıştırıyorum baya yine şeytan çıkıyor ya da günler sonra
hep benzer açılım oluyor (bir kişi üstünden)
SADECE TAROTTAN ANLIYANLAR CEVAPLASIN
1. açılımda şeytan çıktı diyelim karıştırıyorum baya yine şeytan çıkıyor ya da günler sonra
hep benzer açılım oluyor (bir kişi üstünden)
SADECE TAROTTAN ANLIYANLAR CEVAPLASIN
Tarot okurken sürekli aynı kartın gelmesi bir tesadüf değildir size mesaj verilmeye çalışılıyor evren tarafından özellikle şeytan gibi ağır bir kartın çıkması bağımlılıklar toksik ilişkiler bunları gösterir
Muhtemelen bu kişiyle aranızda düzgün bir bağ yerine
Takıntılı böyle toksik bir bağ var kopamıyorsunuz
Bir çeşit esaret durumu var
Kartlarda her seferinde
Aynı cevabı vererek
Sana aslında durum değişmedi hala aynı yerdesin diyor
Ne kadar karıştırırsanız karıştırın aynı kartın çıkması özellikle bu kadar ağır bir kartın çıkması şeytan kartı kesinlikle tesadüf değil
Bu meseleyi çözmeniz gerektiğinin bir göstergesidir
Tarot bakıyorum
Dunyayla beraber hangi kartlar cikti o da onemli
Ben tarotla ilgilenen biri olarak şunu söyleyebilirim, aynı kartların tekrar tekrar çıkması tesadüf gibi gelmiyor bana. Genelde o konuya dair görmezden gelinen ya da kabul edilmek istenmeyen bir durum varsa kart ısrar ediyor. Şeytan kartı da özellikle bağımlılık, takıntı ya da sağlıksız bağlara işaret eder. Kişi değişmedikçe ya da bakış açısı dönüşmedikçe açılım da değişmiyor.
Sorduğun soruya bağlı, seytan genelde takıntı yasak aşk 3 cu kişileri temsil ederm toksit ilişkileri sağlıksız ilişkileri bir nevi soruya göre uyarı kartidir
Dia merhaba, tam da sevdiğim sorulardan biri bu 🕯✨
Aynı kartların tekrar tekrar çıkması, “anladın sanma, daha bitmedi” mesajı gibidir. Özellikle Şeytan kartı birine takıntı, bağımlı enerji, gölge yanlarınla yüzleşme anlamına gelir. Yani tarot sana “bu kişiye dair dersini henüz almadın” diyor olabilir.
Kart değişmiyorsa, enerji değişmemiştir. Bir süre o kişiyle ilgili açılım yapmayı bırak, kendi duyguna odaklan. İstersen bir sonraki mesajında burcunu da yaz, sana özel iki kartlık küçük bir yorum da yaparım 🔮💫
Cevap
2Cevap
Kartları düzgün karistirmadigina
Tezgah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?