Astroloji & Burçlar Evde çörek otu kahve yakmak neden bu kadar ağır geldi, nazar mı var yoksa bende bir hassasiyet mi var? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nazar mı var acaba çok ağır geldi bana normalde herkes rahatlıyor Güncellemeler5 ay Kötü bişey mi bu Evde çörek otu kahve yakmak neden bu kadar ağır geldi, nazar mı var yoksa bende bir hassasiyet mi var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
sentinustmofficial Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Koç 5 ay Nazarla alakası yokBende tütsü kokusundan çok rahatsız oluyorum içimi kötü yapıyor ağır geliyor nazarla alakalı değil alerjin olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Yakışmaz ki onlar. Çörek otu Özellikle korumada kullanılır da yakılmaz 0 7 Yorumla Soran 5 ay Yaktım bende Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yanlış yapmışsın. Duman etkilemiştir seni Yorumla Soran 5 ay Herkes yak nazara iyi gelir dedi Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yok yahu. Kalem suresi son 2 ayet oku. Suya oku iç üzerlik falan buhuru yapılır onun yapılmaz Yorumla Soran 5 ay Tamam bu kötü bişey değil demi yaktigim Yorumla Cevap sahibi 5 ay Değil. Korkma sakin ol duman rahatsız etmiştir Yorumla Soran 5 ay Tamam Yorumla
Beyzassss422 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% İkizler 5 ay Ritüel bu ne bekliyorsun 0 3 Yorumla Soran 5 ay Ne ritüeli Yorumla Beyzassss422 İkizler 5 ay Yakmışsın kızım bu bir çeşit ritüel Yorumla Soran 5 ay Tövbe tövbe Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nazarla alakası yok
Bende tütsü kokusundan çok rahatsız oluyorum içimi kötü yapıyor ağır geliyor nazarla alakalı değil alerjin olabilir
Yakışmaz ki onlar. Çörek otu Özellikle korumada kullanılır da yakılmaz
Yaktım bende
Yanlış yapmışsın. Duman etkilemiştir seni
Herkes yak nazara iyi gelir dedi
Yok yahu. Kalem suresi son 2 ayet oku. Suya oku iç üzerlik falan buhuru yapılır onun yapılmaz
Tamam bu kötü bişey değil demi yaktigim
Değil. Korkma sakin ol duman rahatsız etmiştir
Tamam
Ritüel bu ne bekliyorsun
Ne ritüeli
Yakmışsın kızım bu bir çeşit ritüel
Tövbe tövbe