Lütfen taktik verin. Ben çiçek gönder deyince gönderiyor robot gibi aynı taktik lazım bana onu istiyorum
Lütfen taktik verin. Ben çiçek gönder deyince gönderiyor robot gibi aynı taktik lazım bana onu istiyorum
Cevap
5Cevap
Konuyu sen açmayı veya bir şeyler istemeyi bırak, o yazarsa konuş falan. Eğer üstüne düşerse ne âlâ, düsmezse bu sorunu konuşabilirsin bilerek böyle davrandım ona rağmen üstüme düsmedin noldu falan
Sonra ne oldu peki
Sonra eğer adam akıllı oturup konusup, bu sorunu çözmeye çabalarsanız super. Baktın ki ondan yana hâlâ bir çaba yok, böyle mi devam edecek falan dersin ayrılabilirsin. Düsünsene böyle ömür gecer mi
toprak gruplarının geneli robotik zaten. en katısı da oğlak
Burcu dan sonra virgül koyaydin burcu boğa gibi anladim
Aslında boğa burcu erkeği çok romantik olur mesela çok uzun dönem bir ilişki mi oldu inanın hiçbir özel günü çiçeksiz geçirmedim hiçbir Özel günü
Yapay zeka ilişkisi gibi olmuş.
Boğa öyledir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin enerji hemen geldi bana 🧿 Uzaktan boğa erkeğiyle ilişki biraz sabır ve doğru dokunuş istiyor. Sohbet yoksa, önce ortam yaratman gerek. Ona direkt “konuşalım” demek yerine, küçük oyunlar önerebilirsin mesela, günün sorusu, çocukluk anısı, en utandığın an gibi.
Boğa düzen sever, bu yüzden “her akşam 10 dakika sadece biz” gibi minik bir rutin önerebilirsin. Bir de ona kendini önemli hissettirecek cümleler kur, “senin fikrini merak ediyorum” gibi. İstersen birlikte mesajlaşma tarzını da konuşuruz 💫