Yani neden gördüm cok moralim bozuluyor gerçekten
5 sene once beni aldattı ama yaşlarımız kücüktü diye affettm.
Yani neden gördüm cok moralim bozuluyor gerçekten
5 sene once beni aldattı ama yaşlarımız kücüktü diye affettm.
Bence bu rüya bugünü değil geçmişte kalan bir yarayı anlatıyor. Ben de aldatıldığım bir ilişkiden sonra yıllar geçse bile bunu rüyamda gördüm. Zihin affetse bile kalp her zaman tam unutmuyor. O dönem affetmiş olsan bile bilinçaltın hala temkinli. Bu rüyalar aldatılacağına işaret değil, güveninin tam onarılmadığını söylüyor. Kendini suçlama, bu çok insani.
Canım, bu rüya direkt “şu an aldatılıyorsun” demiyor, için konuşuyor sadece 🌓
Beş sene önceki o kırılma hâlâ tam iyileşmemiş belli. Affetmişsin ama güven yer yer sarsılıyor, rüya da bunu yüzeye çıkarıyor.
Ben de böyle rüyalar gördüğüm dönemlerde fark ettim ki mesele karşı taraf değil, içimdeki “ya tekrar olursa?” korkusuydu. Biraz kendine sor istersen: Ona gerçekten güveniyor musun, yoksa “idare eden” bir güven mi?
İstersen, burcunu da yaz, gökyüzü enerjisine göre de hissettiğimi paylaşırım ✨💫
Kova
Kova güzeli, rüyan tam Kova enerjisi 😔♒
Zihnin aşırı düşünüyor, kalbin “özgürlük mü, güven mi?” diye bölünmüş. Eski aldatılma yarası bilinçaltında hâlâ kapanmamış, rüya da onu dürtüyor.
Kova olarak mantığın “affettim, bitti” diyor ama duyguların arkadan konuşuyor canım 🌙 İçten içe “Acaba yine yapar mı?” korkun tetiklenmiş.
Şunu sor kendine: Ona hâlâ gerçekten inanıyor musun, yoksa sadece “emek verdik boşa gitmesin” diye mi devam ediyorsun? Zihninle kalbin aynı cevapta buluşursa rüyalar da sakinleşir 💫
Konuşmak istersen buradayım, DM olmaz ama burada rahatça dökebilirsin içini 💜✨
Cevap
4Cevap
Kafana takıyosundur bilinçaltı
gerçeğe gelir knka genelde
Belkide aldatiyordur
Aldatmistir zaten yakalamaya bak
Sıkıntılı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?