Ayrılık problemi?

Bir ilişkim vardı 4 yıl birbirimizi çok sevdik, başlarda 6 ay boyunca benim peşimden koşmuştu ve ilişki sırasında bana büyük aşk ve sevgi besledi, bensiz 1 dakika duramıyordu, sonra bir gün bana ilişki içinde olmak istemediğini ve ara vermek istediğini söyledi bende sadece tamam yazdım. 15 gün sonra okuluna çiçek gönderdim ve bana unutulmamak çok güzel ağladım duygulandım teşekkür ederim dedi. Akşamına bana benden ayrıldığını ve onu artık rahatsız etmemem gerektiğini söyledi ki bu kararı benden habersiz aldı. Ben şok oldum, bir kaç gün tartıştık ve beni her yerden engelledi. Sonra bir kaç hafta sonra aramızı düzeltmek için annem kızı aradı ve kız annemede beni sevmediğini istemediğini ailevi ve içsel problemleri olduğunu benlik bir şey olmadığını söyledi. 2 ay sonra bir sabah okuluna gittim ve beni görüp arayıp konuşalım dedi bi sokakta konuştuk ve yine beni sevmediğini istemediğini söyledi ve peşini bırakmamı söyledi bende sadece kısık bir sesle uzak mesafeyle bağırmadan geçmişi konuşmadan ve laf sokmadan sakince konuştum ve iyi tamam o zaman kendine iyi bak dedim ve ağlamaya başladı. Arkamı dönüp orayı terk edip gittim. Bu kız kova burcu. 2 aydır beni engelledi ve asla açmadı bu durumla karşılaşan var mı? Gelecekte neler olabilir?

Ayrılık problemi?