Rüyada görülen kuzen, evde bulunan muska ve iğneler gerçekten büyüye işaret olabilir mi?

5 aylık evliyim kuzenimi bayadır görmezdim düğünüme geldi neyse Balayından beri kuzenim rüyamda sana ayırma büyüsü yaptım kocanla ve sana ölüm büyüsü yaptım kocanı da kendime aşık etme büyüsü yaptım diyor bilinçaltı diyenler olabilir ama en yakın kuzenimdi o benim neyse birkaç kişi daha onu tanımayanlar bile rüyasında böyle görüyor birde Mardin yer altı çarşısında garip bir dükkan varmış güya girişi tahtalı otantik gibi eşimin ailesi aslen Mardinliler neyse oraya gidiyoruz eşimin ailesi akrabaları ve benim ailem akrabalarım dükkanda tarihi eser gibi şeyler antikalar eski dönem kıyafetleri vintage ve Osmanlı kıyafetleri otantik kıyafet o bu ilginç herkes gidiyor içeride ortanca halamın oğlu ve küçük halamın kızı yani o rüyamdaki kuzenim orada bakıyoruz içeride satışçı kadın oranın sahibi var neyse biz bişey konuşurken herşeyde bu kadın lafa atlıyor ama garip birisi beyaz desek siyah diyor zıt cevaplar veriyor içimden diyorum manyak mı ne herşeye maydonoz oluyor diye kadına uyuz oluyorum baya neyse ortanca halamın oğlu hadi çağrıyorlar gidiyorum ben sizde gelin bakında bir an önce diyor tamam diyoruz hayır diyor kadın gülerek neyse küçük hala kızım o kuzen de bana hadi kuzen ya gidelim valla ben gidiyorum diyor tamam diyorum o merdiven var çıkıyor dükkanın en alt katı varmış zemin gibi neyse o çıkıyor bende tam peşinden geleceğim kadın birden kolumu tutuyor sıkarak korkuyorum bekle sen beklemen gerekiyor diyor içimden cinli midir nedir hastalıklı mıdır nedir anlamadım derken kadın bana o kızın peşinden gitme sakın o çıksın sen bekle benle çık o kız içine şeytan girmiş cinlerle çalışıyor diyor kadın esmer birisi tam doğulu kadın neyse bana diyorki bu kız kocanla seni ayırıp kocanla evlenmek istiyor aşık değil ama fesat birisi şeytan o yüzden onun içine girdi diyor çünkü şeytanın tam istediği tip fesat haset diyor sana ölüm büyüsü yapcak ama önce soğutma ayırma büyüsü sonra kocanla evlenme büyüsü sonra seni ortadan yok edecek öldürecek en son seni öldürmek istiyor senin elinden herşeyi alıp kendi mutlu olmadığı için senin mutluluğunu elinden alıp acı çektirip ölüm büyüsünü yapacak sakın bu kıza yüz verme birde 10 gün sonra bu olayla ilgili gelişmeler olacak dedi neyse uyandım 10 gün sonra ben evimde bişeyleri düzeltirken görümcem büyük olan bekar küçüğü evli büyük olan kaynanamlarla beraber ya evi temizliyor halı altında bir sürü bende evimde bir sürü iğne buldum rendeye baharatlar et parçası birleşmiş Muska şekilde yapılıp rende cam hazneye bildiğin bir elle itina ile yapışmış şekil çıktı evimde garip olan ben ve başkası kimse o rendeyi kullanmadı hiç yine sordum herkese hayır denildi o kuzenim yerleştirdi o rendeyi ben yıkadım o yerleştirdi bu kuzenim herkesin rüyasında kendisini tanımayanların bile gerçekten o mu böyle şeyler yapıyor kaynanama da gitti halı altında elbise ütüledi koydu

Rüyada görülen kuzen, evde bulunan muska ve iğneler gerçekten büyüye işaret olabilir mi?