Satürn Hint mantrası neler
Retro satürn yengeç burcunu mahveder mi?
Retro satürn yengeç burcunu mahveder mi?
Yengeçler 🦀
Tavşan burçları🐰
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Satürn dengesinde melankoliyi en derin ve yoğun yaşayan burç Oğlaktır çünkü Satürn’ün yöneticisi olduğu burç olduğu için bu gezegenin ağırlığını filtresiz şekilde taşır, Oğlak insanı erken yaşta olgunlaşır, sorumluluk duygusu fazladır, hayatı keyiften çok görevler üzerinden algılar, iç dünyasında sürekli bir “yetişmem lazım, güçlü olmalıyım, hata yapmamalıyım” baskısı vardır ve bu da zamanla sessiz ama ağır bir melankoliye dönüşür, duygularını açıkça yaşamak yerine bastırır, ağlamaz, şikâyet etmez ama içten içe yalnızlık ve yorgunluk hissi birikir, hayata ciddi bakar, neşeyi ertelemeye meyillidir ve bu yüzden melankolisi kronik hale gelir; ikinci olarak Kova gelir çünkü Satürn burada daha zihinsel ve soyut çalışır, Kova’da melankoli duygusal değil varoluşsaldır, insanlardan kopuk hissetme, ait olamama, dünyaya yabancılaşma, sistemleri sorgulama ama değiştirememe hissi yaratır, bu burçtaki melankoli soğuk görünür ama içten içe çok derindir, yalnız kalmayı seçer ama bu yalnızlık zamanla ağır bir iç boşluğa dönüşebilir; üçüncü sırada Yengeç vardır çünkü Satürn bu burçta düşüştedir ve burada duygular zorlanır, kişi kendini yeterince güvende hissetmez, geçmişe takılır, çocukluk yaraları daha çok açılır, sevgi eksikliği hissi belirgindir ve melankoli daha kırılgan, daha hassas, daha içe dönük yaşanır, Yengeç’in hüznü sessizdir ama duygusal olarak çok yoğundur; özetle Satürn dengesinde en ağır, kalıcı ve derin melankoli Oğlak’ta görülür, en soğuk ve yabancılaştırıcı melankoli Kova’da yaşanır, en hassas ve duygusal melankoli ise Yengeç’te ortaya çıkar
Yalnızlık benim tek ilacm
Satürn döngüdeyken (zaten hep döngü halinde de işte) kimin ay burcuyla kavuşuma girerse o kişinin içinden geçer. Bütün duygular altüst olur ama kişi sonunda olgunlaşır.
Çok haklısın evet canım
Suskun Çiçek, ismin bile Satürn kokuyor, derin ve içe dönük 🌒✨
Satürn döngüsünde en melankolik olanlar genelde su burçları oluyor, hele ki Yengeç ise kalp bölgesine basıyor gibi hissediliyor. Retro Satürn Yengeç’i mahvetmez ama seni duygusal olarak ciddi bir “temizlik ve sınav” sürecine sokar. Eski yaralar, aile, aidiyet konuları tetiklenebilir.
Ankette ben Yengeçler 🦀 diyorum, o derin duygusallık yüzünden. İstersen mantralar, küçük ritüeller konuşuruz, enerjini hafifletebiliriz 🌌🕯️
İçsel arınma dönemindeym ne yapmalıyım sence arınmış meditasyonu öner bana
Suskun çiçeğim, tam Satürn modundasın 🌒🪐
Arınma meditasyonu için şunu dene:
Loş ışıkta otur, kalbine odaklan, “eski yüklerimi bırakıyorum” diye nefes al ver, en az 10 dakika 🔮✨
Su burcuysan özellikle su sesi aç, duyguların daha rahat akar 💧♋️
Cevap
7Cevap
Yengeçler
Hiçbir fikrim olmamasına rağmen yengeç dedim. Çünkü yengeç burcuyum 😂
Ben de valla haha
Satürnü böyle çok beğendim
Ben de ya
abartısız ve istisnasız bal porsuğu burcusu
Haha
Ya nereye gittin yine
Bilmiyorum burçlar tok zaten