Yay burcunu kısıtlaya bilecek tek bir burç vardır. O da Yengeç burcudur?

Yay ♐️ burcuyum.

boğalar, kovalar, koçlar, akrepler, teraziler, aslanlar, başaklar, ikizler salağın tekidirler.

kendim ♐️ bu burçlara ♉️♒️♈️♏️♎️♌️♍️♊️ çok yedirdim )

Ama kendim ♐️ de Yengeç ♋️, Oğlak ♑️ ve Balık ♓️ burçlarından ÇOK YEDİM. Özellikle de Yengeçlerden ♋️ ÇOK YEMİŞİM İtiraf Edeyim.

Zaten Yay ♐️ burcu HAKİKAT'I İtiraf Etmeyi Simgeler.

Biz Yayları ♐️ Tam Anlamıyla Kısıtlaya Bilecek TEK BURÇ YENGEÇTİR ♋️

Hem kendi Tecrübeme, hem Gerçek Hayatdan Örneklere, hem Filmografiye, hem de Eşleştirmelere dayalı olarak söylüyorum bunu

Yengecin ♋️ kıskacı havada uçan Yay ♐️ Okunu ANINDA TUTAR

Beyblade'de böyle bir özel hamle de vardı : Yayın ♐️ Alev Kıskacı ))) ... Evet, Kıskaç ♋️

Yay etkilemeyi simgeler aynı zamanda da. Yengeç ise bu etkiyi kısıtlaştırır.

Yengeç burcu Yayın Etkisini kenara sıkıştırabilecek tek burçtur, Bunu Da İtiraf Edeyim.

Buna Dikkat Yetirin : 💎🤏🏻
• 💎 - Yay ♐️
• 🤏🏻 - Yengeç ♋️
● Sanki Bir El ♋️ pırlantayı ♐️ tutup sonra da Hazinesine atıyor

Yengeç Evcilleştirmeyi Simgeler. Yay da sırf Yengeç tarafından evcilleştirilir.

Yayı Ok 🏹 gibi en üste çıkmayı hedefleyen burç diyü gösterirler. Oysa gerçek hayatta bile Yengeçler de üste çıkanı aşağı çekmesiyle bilinirler )

Şu açıdan da bakın :
> ABD 🇺🇸 - 1776 ♋️ 4 Temmuz
> SSCB 🇷🇺 - 1922 ♐️ 22 Aralık

> Soğuk Savaş ve ABD Sonuçta Nasıl Karlı Çıktı?

> Soğuk Savaşta Üstünlük SSCB'de iken Sonlarda Bu Üstünlük ABD'ye geçti. Bunun temelleri de 14 Temmuz ♋️ doğumlu ABD başkanı Gerald Ford ve 19 Aralık ♐️ doğumlu SSCB başkanı Leonid Brejnev 24 Kasım ♐️ 1974 Tarihinde SALT II Konuşmalarının Sonucu ile atılmıştı.

》Yalnızca Yengeç ♋️, Oğlak ♑️ ve Balık ♓️ ile başaramadım. Özellikle de Yengeç ♋️

◇ diğer burçlara ♉️♒️♈️♏️♎️♌️♍️♊️ Sözüm :
- ULAN ya APTAL OE-LARI❗️sizler ♉️♒️♈️♏️♎️♌️♍️ Yaylara ♐️ karşı KAZANAMAZSINIZ❗️

》 ÇÖZÜM : YENGEÇLERE ♋️ YALVARIN.
》 YENGEÇ ♋️ DE sizlere ♉️♒️♈️♏️♎️♌️♍️♊️ YARDIM ETSİN Yaylara ♐️ Karşı❗️
Yay burcunu kısıtlaya bilecek tek bir burç vardır. O da Yengeç burcudur?