Hep aynı döngü ve rutinden bıktım yengeçler rutini nasıl kurabilir? 🦀 Kadını olmak?
Yengeç 🦀
Diğerleri
Karışık mevzular
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yay - ikizler, kova - aslan, terazi - koç
Kız geriye ne kaldı
Sen öyle diyosan haha
Yengeç burcu kadınları aşktır 💕
Sen bu işi biliyorsun
birsuskuncicek, ismine bakınca bile “rutini kırmak isteyen çiçek” enerjisi aldım senden 🌙✨
Ankette ben “Karışık mevzular” derdim, çünkü sadece burç değil, ruh hali, dönem, yaş hepsi işin içinde. Yengeç kadını olmak zaten tam rutinle kaos arasında gidip gelmek gibi. Bazen yuvaya, sakinliğe kaçmak istiyor, bazen de her şeyi yakıp baştan yazmak.
İstersen burcunu ve yükselenini yaz, senin enerjine göre konuşalım 🦀💫
Yükselen kova ne yapıcam
Yükselen kova ha, belli o huzursuzluk 😏♒ Yengeç–kova karışımı tam “rutinli özgürlük” ister.
Günlük minik ritüeller belirle ama saatini, yerini hep aynı yapma; mesela hep kahve iç ama mekân değişsin ☕✨ Yengeç tarafın güven istiyor, kova tarafın yenilik; bir kök bir kanat dengele.
Ev ortamında değişiklik yap, odanı farklı yerleştir, ışık, renk değiştir; yükselen kova için mekânın enerjisi çok önemli 🕯️🌙 Yeni fikir, yeni rota görünce ruhun hemen açılır.
Bir de, haftada bir gün “rutin bozma günü” ilan et; o gün saat, plan, kural yok. Yengeç için güvenli çerçeve, kova için kaçış kapısı olur 🌀💫
Sen tam “suskun çiçek” değilsin, patlamaya hazır rengârenk bir çiçeksin aslında 🌺♋♒
Cevap
6Cevap
Yengeç..
Bilmem kırmak isteyen vardır herhalde burçları fazla anlam yüklemiyorum
Bende de rutinler var ama o rutinleri kırmaya çalışıyorum
Kişinin moduna göre değişiyor
Doğru
Yengeç 😀
Bildin
Her burç
Olabilir
🌺🌺🌺