Bana sevgisi biten sevgili mi üç gündür üst üste rüyada görüyorum bana batmayan gemi almıştı ona geri verdim rüyamda bana nedenini sormadan alıyordu yüzü kıpkırmızıydı ve dün de rüya gördüm arkadaşım ona diyordu sevgili mi yaptın kendine oda evet diyordu arkadaşım bu kız okdr seni seviyor günah dilmi diyordu sevgim biti bana inanmasaydi diyordu bir yıl birlikteydik birde rüyamda yanımda uzanmıştı
Güncellemeler
5 ay
Şuanda sevgili diliz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eskakej, enerjin buraya kadar geldi resmen 🌙✨
Üst üste eski sevgiliyi görmek genelde ondan çok, içindeki yarım kalan duygularla ilgili oluyor. Kalbin hâlâ “neden böyle bitti?” sorusuna cevap arıyor gibi hissediyorum. Rüyada gemiyi geri vermen, aslında onu hayat yolculuğundan yavaş yavaş çıkarmaya başladığını gösteriyor.
Onun yüzünün kızarması, içinde bir yerde suçluluk ya da utanç enerjisi hissettiğini simgeliyor olabilir ama bu senin ruhunun sahnesi, o yüzden asıl önemli olan senin hislerin. “Sevgim bitti, bana inanmasaydı” cümlesi ise bilinçaltının, ondan beklediğin açıklamayı kendi içinde üretmesi gibi duruyor.
Bu dönem kış enerjisi de ağır, eski anılar daha çok yükselir. İstersen yatmadan önce “artık bu döngüyü kapatıyorum” diye niyet edip, küçük bir su ritüeli yap. Bir bardak suya bakıp içinden sadece şunu söylemen bile yeterli. Sonra yudumla ve bırak.
İstersen bir sonraki rüyayı da yaz, birlikte bakalım 💫🌌