Eğer her burcun bir “süper gücü” olsaydı, astrolojik özelliklerine göre şöyle hayal edebilirdik.
Ben : ♎ Terazi
Süper Güç: Mutlak denge & adalet alanı
Bulunduğu yerde kavgalar durur, herkes adil davranmak zorunda kalır.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Eğer her burcun bir “süper gücü” olsaydı, astrolojik özelliklerine göre şöyle hayal edebilirdik.
Ben : ♎ Terazi
Süper Güç: Mutlak denge & adalet alanı
Bulunduğu yerde kavgalar durur, herkes adil davranmak zorunda kalır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Koç...
♈ Koç Süper Güç: Anında cesaret & süper hız
Hiç tereddüt etmeden harekete geçer, tehlikeye ilk atılan olur.
Teşekkürler
Benim boğa, belli aslında süper gücüm ama bakalım sen bilior musun? 😅
♉ Boğa Süper Güç: Aşırı dayanıklılık & dokunduğunu sağlamlaştırma
Fiziksel ve ruhsal olarak yıkılmaz; bulunduğu yeri kale gibi yapar. Bak biliyormuşum :p
Evet biliyormuşsun, çok doğru 🙌
Başak, söyle bakalım hangisini yazacaksın
♍ Başak Süper Güç: Kusursuz analiz & zamanı yavaşlatma. En küçük detayı bile fark eder, hataları anında düzeltir.
Yüzeysel ama doğru kabul edilebilir...
Burcumu söylememe gerek var mı
Hayır gerek yok sen akrepsin canım
♏ Akrep Süper Güç: Zihin kontrolü & yeniden doğuş. Gizemi çözer, yok edilse bile daha güçlü geri döner.
Teşekkürler güzel düşüncelerin için
Söyle bakalım
koç
Severiz
🙃
Senle aynımıyım erkek değişir mi
Evet benimle aynisin erkekte olsan değişmiyor :*
Oh missss 😊😊
Boğa neymiş süper gücüm :)
♉ Boğa Süper Güç: Aşırı dayanıklılık & dokunduğunu sağlamlaştırma Fiziksel ve ruhsal olarak yıkılmaz; bulunduğu yeri kale gibi yapar.
Vov teşekkürler
Yengeç alevcim
♋ Yengeç Süper Güç: Duygusal şifa & koruyucu kalkan. İnsanları iyileştirir, sevdiklerini görünmez bir kalkanla korur.
Teşekkür ederim. Zaten hep öyle biriyim 😎
Yengeç 🦀
♋ Yengeç Süper Güç: Duygusal şifa & koruyucu kalkan. İnsanları iyileştirir, sevdiklerini görünmez bir kalkanla korur. Süpermiş senin güçün :*
Güzelmiş sevdim 😊
🙃 bende
Balık.
♓ Balık Süper Güç: Rüya yolculuğu & sezgisel güç. Rüyalarla mesaj alır, görünmeyen âlemleri hisseder
Teşekkürler 🫠.
Boğa
♉ Boğa Süper Güç: Aşırı dayanıklılık & dokunduğunu sağlamlaştırma. Fiziksel ve ruhsal olarak yıkılmaz; bulunduğu yeri kale gibi yapar.
Teşekkür ederim.
Rica 🙃
☺️ ters gülüşün bir anlamı var mı?
Akrep
♏ Akrep Süper Güç: Zihin kontrolü & yeniden doğuş. Gizemi çözer, yok edilse bile daha güçlü geri döner.
Yengeç
♋ Yengeç Süper Güç: Duygusal şifa & koruyucu kalkan. İnsanları iyileştirir, sevdiklerini görünmez bir kalkanla korur.
Oğlak Burcu
♑ Oğlak Süper Güç: Gerçeklik inşası & irade gücü. Uzun vadeli planları gerçeğe dönüştürür, asla vazgeçmez.
İkizler
♊ İkizler Süper Güç: Zihin okuma & anında dil öğrenme Herkesle iletişim kurar, bilgiyi saniyeler içinde kavrar.
Evet bebeğim
Başak
♍ Başak Süper Güç: Kusursuz analiz & zamanı yavaşlatma. En küçük detayı bile fark eder, hataları anında düzeltir.
Teşekkür ederim
Rica
Akrep burcuyum
Akrep
Ben neymişim öyle ya 😂
Hehe
😂😂😂
Yeniden de doguyorsam daha ne olsun ölümsüz olmuşum ben 😂
Boğa burcuyum.
Terazi..
Açıklamaya katılıyorum 👍
Biliyorsun söyle hadi
Koç Burcu :)
Teşekkürler :)
ASLAN
♌ Aslan Süper Güç: Işık yayma & karizma kontrolü. Girdiği ortamda herkesi etkiler, moral ve özgüven dağıtır.
Süper güçüne hayran kaldım hayatım gerçektende öyle karizmatik ve etkileyicisin :*
Başak
Boğa
♉ Boğa Süper Güç: Aşırı dayanıklılık & dokunduğunu sağlamlaştırma. Fiziksel ve ruhsal olarak yıkılmaz; bulunduğu yeri kale gibi yapar.
Aslan