AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
100 dolar karşılığında bakıyoruz
3 vakte kadar sünger bob izleyeceksin
Kariyer yükselis aşk calkanti
Anlıyor musun gerçekten
Biraz
Anladım, başka neler görüyorsun
Yakın zamanda fiziksel olarak bir şiddet görmüşsün ufak ta olsa
Hayır
Kavga dövüş olarak bakma sadece fantezi de olabilir
Hayir olmadı
Kalbini kıran sinir eden arkadaşın oldumu
Evettt
Kariyer olarak ne görüyorsun staj onayı bekliyorum da
Bu olay alacak verecek meselesi ile mi alakalı
Biraz daha üstüne düşmen gerek tembelliği birak
Alacak vercekten kastın ne küçük bi hediye verme meselesiydi
Olumlu gözüküyor mu yani
Evet bende şisleme dememiştim ama hediye de denemistim daha çok para demistim
Staj ve eğitim kariyer konusunun üzerine düş daha fazla çalış
Tamamdirrr tesekkurler
İlişki konusunuda da mantıkla hareket et kalple değil
Ve arkadaşlarına dikkat et
Ve ailenle arani iyi tut
Ve çok içine kapanma
Bir sürü ve dedim KWTSVOTBSLAGQOAB
İlişki konusunda nasıl mantıklı mesela 3 senedir birlikteyiz devam ediyoruz hâla
Çok fazla arkadaşım da yoktur 3 4 tane nekonuda dikkat edeyim
Genel içime kapanigim evet ama ailemle aram iyi normal
Sağ ol valla jadnka
Yani 3-4 dediğin arkadaşlarına dikkat et bide dışardan yeni arkadaşlar yol arkadaşı okul vs onlara dikkat et sıkıntını çok tutma harap olursun ayrıca aşk konusunda kaç yıl olursa olsun duygularının esiri olma
İçimde tutuyorum genel dinleyecek derdimi paylaşacak bi arkadaşım yok ama aklımı karıştırdın ya ne demek istiyorsun ilsiki konusunda kötü bi şey mi var
3-4 arkadaşı olan kişinin derdini paylaşacak kimsesi olmaması garip zaten çok arkadaşın olup olmamasini anladım ama 3-4 varsa sıkı ilişkinizin olması gerek ilişkin konusu çıkar konusu işte o yüzden duygularımla değil aklınla mantiginla hareket et duyguların ile oynanilirsa çok ağır depresyona girersin
Iliskimde hicbir problem yok çok şükür ama arkadaş konusunda 2 üniversiteden 2 de normal hayatımdaki kişiler var bilmiyorum kimse kimseyi dinlemiyor zaten bu devirde bir şey anlatmaya çalışsam hepsinin odağı kayıyor anlatasim kaçıyor genelde sevgilimdir her şeyim ailem arkadaşım falan bi onunla konuşabiliyorum ama çok yakın bi kız arkadaşım olmasını çok isterdim belki de sorun bendedir kendimi hiçbir yere hiç kimseye ait hissedemiyorum
Evet sorun sende de olabilir ama güven sorunu da yaşıyor olabilirsin sanal da olsa bir arkadaş edin burdan olur Instagram olur sosyal mecralarda vs
Burdan tanıştığım biri var ben İstanbul'da o dogunun bi köyünde yaşıyor bir şey anlattığımda beni dinliyor önemsediğini hissediyorum ki önemsiyor bence sorun o kadar da bende değil insanlar böyle hissettiriyor
Anlamadım önemsiyor diyorsun ve sorun bende değil diyorsun sorun kimde ya da ne demek istedin insanlar böyle hissettiriyor dediğin kötü bişey değil e aynı zamanda bende de sorun yok demişsin yanlış mı yazdın
Yani bende bilmiyorum ise girip seans parası çıkarmam lazım labdoabdaodjakndnd
İnsanlar mı bana böyle dinlemeyerek falan kotü, hiçbir yere ait değilmişim gibi hissettiriyor yoksa içte bir yerde aileden kalan kendi içimde sıkışmış bir şeyler mi var onu anlamlandiramiyorumm
Yani arkadaşın seni dinleyerek önemsiz mi hissettiriyor anlamadım ki hepsi mi dinliyor hepsi dinlemiyormu açık yazarmisin yılarda dinliyor önemsiyor demişsin şimdi önemsemiyorlar tarzı konuşuyorsun
*Yukarda
Hayır burdan arkadaş edinmek iyi olur dedin ya ona örmek verdim burdan tanıştığım biri yıllardır arkadaşım zaten ve hiç görüşmedik ama birbirimizi önemsediğimiz biliyorum ancak ilişkimiz sanal.
Normal hayatımda da 3 4 arkadaşım var 2si en yakın ama onlar da ben bir şey anlatsam dinlemezler kendilerini katarlar araya 10 senelik arkadaşlık ama bomboş bi ilişki onlara göre ben onların en yakın arkadaşıyım çünkü her şeylerini dinlerim dertlerini benimserim her konuda yardımcı olurum ama bana gelince etrafta kimse yok
Bu tarz arkadaşlarım oldu yillarca sırtından geçinir kene gibi emerler bir anda birakamazsin önce mesajına geç bakarsjn saatlerce ondan sonra tek tük yazarsın sonra günlerce yazmazsin gecistirirsin cevap vermessin telefonlarini acmazsin bir yerde oturup birşeyler yapmazsın sonradan tamamen baginiz kesilir veya bayramlarda seyranlarda iki kelam edersiniz bence öyle yap hayır gelmez o ilişkilerden
Onu da deniyorum valla ama yapisiyorlar insana
Yani demem o ki çevrende bir güvendiğin rahat konuşmadığin biri olmayip sevgilini anne baba kardeş işte dost kanka vs herşeyin gibi görüp ondan da darbe yersen çok koyar sana kolay toparlayamazsın hafızandan silinmez silecek insanı bulamazsın dikkat et kendini ezdirme kullandırma sende bir birey ol seninde fikrin olsun seninde ağırlığın olsun ipleri onun eline verirsen ki zamane ilişkileri çıkar cinsellik üzerine kurulmuş kızlarda sevdiği için duygu beslediği için gülümseye gülümseye her istediğini yapıyor sonra ağır şekilde izler kalıyor depresyon yaşıyorlar
Teşekkür ederim
Rica ederim ama yazdıklarımı asla birşeyler gördümde yazdım
"Asma
Az önceki yine sizmiydiniz
Kim
Gizli kullanıcı ya
Hani
Bir soru da mi karşılaştık anlamadim
Fal sorusu siz sandım da değilmiş ok
Buraya ne zaman girsem bir fal sorusu görürüm aslında çok fal sorusu sorulmuyor ama bana hep denk geliyor acaba sizmisiniz o soran
Yani burada hep fal soran o kişi sizmisiniz
Hayır 1 sene sonra ilk kez sordum
Anladım siz değilsiniz ama ben bakmayı seviyorum sormaktan çekinmeyin burdayım
İçtiğimde atarim ya da size atarım direkt
E bana atın ben öbür türlü göremem ya da soruyu buraya atın farketmez
Tamamdiirr
Resimler çok zayıf
Gördüğünüz kadar lütfen🙏
İçin çok dolu galiba ve aşk hayatın karşılık olarak gözüküyor sanki birisi var ama kafanı karıştıran birisi daha var
Hayır ilişkim var
Tamam var ama sanki kafanda başka bişey var ilişkin ile alakalı sorun problem değil başka nişey
Yok ya da şu anda hatırlamıyorum
Genel bakacak olursanız neler söylerdiniz
Başka zaman kahve içersen bakarım bu şekilde olmuyor
Tamamdır
Derdin var
Arkadaş sorunu var
Sevgili sorunu var
Aile sorunu yok
Bekleyiş var
3 güzel haber var
Son olarakta haksızlık var sana karşı
Güzel haber kariyerseldir umarım