Birbirimizi sevdik ben çok sevdim oda farkındaydı ilişkideki dengeyi bu bozdu. problemler vardı ağır problemler. Kaldırılması zordu. Ne zaman bağırsa hakaret etse yuttum derdini biliyordum. Ben kontrolcüydüm o özgür birisiydi. Ben başaktım o koç ikimizde burçların hakkını veriyorduk. Özgür oldugu için ne zaman bir yere gitmek istese haber etmesini istiyodum o bunu kısıtlama olarak görüyordu. Alışık değildi. En sok sktr git dedi bende dayanamadım gittim ayrıldık. O bu kadar hakaret etmese ben kontrolcü olmasam bizden olurdu ama imkanı yoktu bu halimizle evlensel ev cehennem olurdu. Farkındayım bizden olmazdı. Ne ben ne yaptıgını merak etmeden durabilirim ne o yaşadıgı sıkıntıları ilişkiye yansıtmayı bırakabilirdi. Unutmak istiyorm ama olmuyo ne yapabilirim nasıl yol izleyebilirim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siz erkekler böyle kaşarlarda ne bulursunuz hiç anlamıyorum kızın ağzı bozuk sana değer bile vermiyor baksana
O agzına scsrım düzgün konus
Kız senin agzına sıcmıs bile sende enayi gibi ağla burada unutamadığın ıcın
Kız gerçekten pat pat vurdursun sen burada ağla dllskdksnfnsmsn
işe güce ver kendini. biz iki koç birbirimizi yiyorduk. onu kaybetmek koydu tabi ama ayrılınca kafam rahatladı
Özelden yazabilir miyim şef uygunsa
Ağır koydu şef etmediği hakaret kalmadı. Ama ağır maddi manevi sorun içerisindeydi.
Ondan dolayı tepki vermedim
Ama bitirdim. Şimdi ise boşluktayım kafa rahatlıgı bende de var ama özlüyorm gülüsünü yaklaşımını özlüyorm. Sahiplenişini özlüyorm kendisine has bi sahiplenişi vardı
Sendeki kontrol manyaklığı ise sosyal hayatı engelliyorsan buna hiçbir insan dayanamaz bak.
Yok öyle değil mesela işten çıkıyorsan haber et bir yere gideceksen haber et skşam dışarı çıkacaksan haber et mesela arkadaşlarıyla çıkmıştı arardım naptın diye sıkıntı var mı diye ilk zamanlar bu sıkıntılıydı snradan çözdük kuzenleriyle çıktıgında gece 2 ye kadar takılırdır. 1 gibi arardım kuzenlerleym niye arıyorsn derdi.
Ha mesela açmadıgında zorla arardım bi sıkıntı olabilir diye
Haber verse de yine arardın bence şahsen bende sevmem zırt pırt arama yapmayı hele ki arkadaşların yanında vaktimin çalınmasın
Yo aramazdım
Aramadım da
İlk zamanlar arıyordum sonradan aramadım
Kimi boş tip kızlar sevgilisini 7/24 darlamayı ilgi olarak algılar ilgi vermek bu değil ya sevmek avucunun içindeki kanaryayı ne çok sıkıp boğmak ne de özgür bırakıp uçup gitmesini izlemektir.
Sen hakaret etmedin mi peki hiç mi suçun yoktu buna işte inanamam maalesef
Hiç hakaret etmedim. Annem koah hastası mesleki olarak zor bir meslek yapıyorm.
Hiç yansıtmadım ilişki niterken sesim yükselmişti farkındaydan artık sesim yüksek çıkıyor daha fazla sindiremiyorum hakaretlerini demiştim
Ben böyleyim derdi beni böyle kabul edeceksn derdi ama kendisi değişime pek yanaşmazdı hep o haklıydı bende susardm problemleri çok diye içine attım hep patladık
Ailevi durumlarından dolayı sustum şimdi ise ailevi durumları değişti şeyi merak ediyorum ailevi durumları yaşanmasaydı olur bu kadar sinirli ve gergin olmazdı
Bunu düşünmek çok acizce mi
Ne yaşadığını bilemezsin ki kızın ailevi sorunları vardı diyorsun böyle bir dönem ultra zor olur herkesin verdiği tepkiler içselleştirmesi ya -memesi farklıdır sinirli olabilir gergin olabilir sen de ekstra yormasaydın keşke. şu an sorunları kalktıysa tekrar bir sor hal hatır
Keşke bi omuz olsaydın ona
Ya agzıma sıctı. Önündekini taşıyamıyorsan ver ne demek senden bi cacık olmaz ne demek bir erkek arkadaşı var kim bu diyorm cocukluk arkadaşım diyo 3 ay snra ögremiyorm 3 yıldır instahramdan tanışmışlar niye tüm suç bende
Benm annem koah hastası ölüm döşeğinde yansıtmadım bir kere bile meslek. Zaten Allahım belası bir sorunumu ya sıtmadım o niye destek olmadı hata yaptıgında neden özğr dilemedi
Hakarete gelince agzını açsın özğr dilese ayrılır mıydık bende özğr dilerdm barısırdık nedir bu kadınlardaki kendini üstün görme
O da biraz yalancı mıymış neymiş sen ayrılsaydın madem neden bu kadar hakarete maruz kalıp ta özlüyor insan bende derim ama senden bi cacık olmaz 😂
Ayrılan benim zaten. Sadece duygular hala var
Duygular varsa bitmemiştir
Nasıl bitireceğim
O hayatına bakıyo benm bitirmem lazım bu duyguları
Çok seviyorsan konuş
Eğer ona bir daha yazarsam karakola şikayetçi olacağını söyledi memuriyetten atacağını söyledi taciz olurmuş artık öyle diyor
Çok mu rahatsız ettin
Hayır eşyalarını götürmüştüm son konuşmamızdan sonra bir de beni engellemesini istemiştim yazarın çizerim diye
Akşam bayağı bir yazmıştım ama bir şey dememişti sabah eşyalarını götürünce taciz ediyorsun dedi
Ne var bunda anlamadım sende dünden razı gibi hemen eşyalarını mı verdin 😂
Onu tanıyorum bitti diyorsa bitmiştir oraya zaten içini dökmek için gelmişti tüm sorumlulugu bana yüklemek için gelmişti
İçine küçük bir umut vardı bugün dayanırım ama yarın ne olur bilemem dedim galiba bu cümleden sonra kafasında bitirdi
Üzücü
Öyle ne yazık ki
Ne yapabilirim