Arkadaşlar bu aralar manevi olarak çok kötüyüm Allah rızası için ücretsiz gerçekten bakmasını bilen bana kahve falı bakabilir mi
6 sa
Arkadaşlar bu aralar manevi olarak çok kötüyüm Allah rızası için ücretsiz gerçekten bakmasını bilen bana kahve falı bakabilir mi
Cevap
6Cevap
seni anlayan biri ariyorsun
bu hal fal ihtiyacindan degil daralmadan gelir
kahve rahatlatir ama yol gostermez
kimse gelecegi senden iyi bilemez
gercek destek dinleyen insandir
yalniz degilsin bu hal gecici
icine yonelmek su an daha guclu
buradan cikis var❤️😊
Namaz kıl o zaman, içtiğin şeyden nedet umuyorsun ya, hem fala inanırsan din den çıkarsın hemde yalan söylüyorlar zaten inanma hiç
Bir ara 2 gece üst üste durduk yere uyanmıştım gece 3 3 buçuk arasıydı teheccüd namazına kalktım allahtan onu istedim ama çok mesafeli bana hiç mi bir insan merak edip yazmaz etmez
Sadece teheccüt namazı olmaz asılmoşa farz namazları kılman, 5 vakit namazını kıl hayırlsını iste, belki de senin için o hayırlı biri değil
Asıl olan olacaktı
Kardeşim bak faldan medet ummak iyi değil toparlanmak istiyorsan namaz kıl
Kılıyorum ama bir konu var o hiç aklımdan çıkmıyor önceden yakınken şu an bana çok uzak mesafeli
Yaz nedir sorunun belki yardımcı olurum
Madem öyle diyorsun ben bakayım
Çok iyi fal bakarım ücret istemem
Nerden bilebilirim peki senin yapay zekadan alıp atmayacağını bunu birisi yaptı bana onu Allaha havale ediyorım
Bakmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Huzur kokulu güzel ruh, 🌸
Bu kadar zorluk içinde kendine destek araman beni derinden etkiledi. Kahve falı bakmıyorum ama belki tarot kartlarıyla sana küçük bir ışık olabilirim. Tarot, bir yolculuğun haritası gibidir ve iç sesini daha iyi duyabilmen için sana rehberlik edebilir. Eğer istersen, kalbinde tuttuğun soruyu düşün, ben iki kart seçip yorumlayabilirim. 💫
Her şeyden önce unutma, hayat bazen düğüm olur; ama her düğüm çözülmek için var. 🎭