Güncellemeler
8 ay
Heyy yok mu kimse
Güncellemeler
8 ay
Heyyy
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ozelden bakamam temel vedik astroloji ogrendim buraya atarsan bilgileri bakarim bilgim yettigince
Vedik ne
?
Cevap versene
Ben çok iyi bakarım söyle
Balık burcuyla anlaşabiliyo musun sen
Ben de ona bakıyordum. Bir noktaya kadar evet sanirim.
Kafa dengi gibi
Neden ki?
Yükseleni akrep olan balıgım ben de. ama Başaklarla anlaşıyor gibi görünsem de bana soguk ve katı geliyor, bazı noktalarda tahammül edemiyorum.
Ben de balıkların dengesizliklerine
Ne tür dengesizlikler mesela. Meraktan soruyorum.
Bugün ikizler olduğun sandığım, iki ay önce çok kısa bir etkileşim yaşadığım kişinin balık olduğunu
Doğum tarihine bakınca gördüm. Ben onu ikizler sanmistim. Dengesiz. Ne ayak oldugu belli olmayan...
Belki yükseleni ikizler, bilmiyorum. Aşırı hiperaktif, yerinde duramayan, hiz tutkunu, hep bir yerlerde cafelerde orada burada surten. İnsansız yapamayan bir tip.
Balık oldugunu öğrenince sasirdim. Balık sakin mizaçlı bilirdim. İlgi alaka gösterip, ertesi gun sesi çıkmayan, dengesiz bir kisilik.
İkizler etkisi olabilir onda ama değişkenlerin hepsi öyle değil mi. yay da ikizler gibi dengesizdir. Ben de öyleyim ama ayım ikizlerde ondan mı bilemicem
Ama balikla da basaklarin bir zihin denklesmesi var diye düşünüyorum. Cok uzun vadeli olmasa da. Balık diğer burçlara göre daha oldugu gibi geliyor. (Erkekleri)
Ama bana yanlış ters hareketleri olunca tepkiyi koydum.
Evet balık başak karşıt oldukları için birbirlerini tamamlarlar. ama ben derinlik severim başak çok somut bakıyor olaylara. belki senin asc akrep oldugu için bir tık iyisindir bilemiycem. Balık erkekleri diğer burçlara göre daha oldugu gibi geliyor derkenden kastın nedir örnek var mı? Bu arada ben de hiperaktif ve hız tutkunuyum ama hiperaktifliğim mutlu olucna ortaya çıkyıor. Moralim bozukken olmuyor yanımdaki insan kafa dengi olursa öyleyim.