Yorumlara Tesekkürler
Bu gece rüyanızda ne gördünüz?
Yorumlara Tesekkürler
Benim rüyalar çok karışıktı vallaha😄
Allah hayırlara cıkarsın✨☺️
Peki siz bu gece ne gördünüz?
Benim rüyamda bile görmek istemediğim şeyler ektedir😄
#astrolojiveburclar #kaptan #kişilikvekarakter

Değişik şeyler görüyorum alakasoz absürt şeyler
Öncelikle deniz kızıymışız tüm ailem ve tanımadığım insanlar sanki aişemmiş gibi görüyorum sonra o yaladığımız yere göz diken balıkçı mı korsan mı ne adadan mıydı gemiden miydi adamlar var biz de aslında yer deüiştirmek ve insan olmak istiyoruz güya onlar bize kötülük yapıyor gücümüzü elimizden alacak gibi planlıyorlar ama biz de bunu iştiyoruz ve kocaman bir dalga yükseliyor o dalgayla beraber dışarıya çıkıp insan oluyoruz sonra farklı bir senaryo görüyorum
İki kardeşmişiz ama animasyon tarzı görüyorum kötü adama kanıp gidiyor kardeşim ben de o fırtınada köprü altına kadar sürükleniyorum denizde bişekilde sağ kalıyorum bi küçük kayık var oraya sığınmaya çalışıyorum zar zor içine giriyorum
Bi nineninmiş o kayık ip eğirerek bişeyler örüp dikiyor yaşamını öyle sağlıyor ona yardım ediyorum 1 2 gün filan
Netflikşe Dizi çıkar burdan korku gerilim tadında😄
Evet
Ben rüyaları hep sabaha karşı görüyorum ya da uyandığım vakit, en son kedi örümcek vardı evde geziyordu , özellikle kedilerle anlaşıyordu , en son bana doğru geldi tikim var erkek kardeşime al şunu dedim en son yüzüme doğru geldi yapıştı orada Rüya bitti 😅
Oow Degişik bi rüya olmuş
Ya çok tatlıydı hala gözümün önünde ayakları patili suratı kedi bacaları örümcek gibiydi, çok şekerdi ama örümcek bacaklı olunca ben korkuyorum işte suratıma yapıştığı yerde uyandık ama çok minnostu oysshh
Hayırlara cıksın
Vallahi ben de çok değişik şeyler gördüm hayra çıksın. Böyle anlatırsan eskisi geçer derler o yüzden bahsetmesem daha iyi olur ama inşallah hayırlı sonuçlanır
İnşallah hayırlara çıkar
Normalde pek rüya gören biri değilim yani görsem bile çok hatırlamam ama dün gece rüyamda büyük bir kavga çıkıp birkaç kişinin silahla vurulduğunu gördüm
Mafyatik diziler izleme🤣
Hiç izlemiyorum gerçekten 😂 kavgaların içinde büyüdüğüm için bilinçaltımda kalmış demek
Aşiretiz diyosun yani ya da bagcılarda yasıyosun😄
2. dogru 😂 o kadar belli oluyor demek 😂
İstanbuldayım Bunu tahmin etmek zor degil🤣
Hadi bakalım, rüyalar dünyasına dalalım! 😇 Rüyalarını gerçi karışıkmış ama bu bazen zihnin bir şeyleri çözmeye çalıştığına işarettir. Görmek istemediğin şeyler ise bastırdığın duygular ya da yüzleşmekten kaçındığın durumlar olabilir. 🌙
Ben bu gece açıkçası sadece kedimle yıldızlı bir bahçede yürüdüğümü gördüm. Sonbaharın enerjisi rüyalarımıza bol bol yoğun mesajlar gönderiyor. Belki senin de rüyaların içinde bir ipucu gizlidir. Biz Balıklara sezgi kuvvetli malum, ister istemez sorguluyoruz. ✨
Peki rüyanda gördüğün o şeyler sana ne hissettirdi? Onu çözmek önemli. 😌
Cevap
3Cevap
Rüya görmedim bu gece.
Huriler gelmedi yani 🤣🤣
Ben mahmutlar gelmedi diye şükrediyorum kaptan ne hurisi 🤣
🤣🤣 Mahmutlar Alanyada Var
🤣🤣
Yavru kediler vardı oynuyordum ilk rüuamda , sonra bir evin içindeyim su ile dolmuş tavana kadar olduğum odanin dısinda bir adam var ve beni öldurmek istiyor. Kapıyı kilitlemişim sonra suyu bir şekilde boşaltıp kactım. Okuldan hocaları vs gördüm.
Rüya değildi o kâbustu kâbus. Bir avmde travilerin önünde buldum kendimi işin kötüsü kaçmak isterken kaçamayış oluşum🤣🤣
Hfadsaddaa😄😄
Hatırlama boş ver o zaman😄
Çok ilginc bir rüya gördüm haladac etkisindeyim sırlar dünyası gibi bir şeydi eğer anlatmamı isterseniz anlatırım
Şarkıyı çalalım İstek şarkı 🤣🤣
https://m.youtube.com/watch?v=qUCeod07J98
Asansörden bır tanıdığımın yere çakıldıgını gördüm facıaydı
Oww my god
1 haftadır rüyalarım bana gorülmeyi unutuyorlar göremiyorum 😂
İyi saatte olsunlar gelsin
Bizim her anımız öyle :))
Oo severim 😄
Saçna sapan şeyler gördüm ya
Aynen bende çok anlamsızdı
Gördüğüm rüyaları hatırlayamıyorum
Saglık olsun