Bu iç organlar tezini ilk kez gördüm burçlardan yana. Ben başak burcuyum belki de metobilazmam bu yüzden hızlı olabilir, burçlara çok fazla inanmıyorum ama bütün özelliklerde hali hazırda doğru ve geçerli tutuyor yani bunun yanı sıra duygu ve düşünceler olaraktanda tutuyor, düzen takıntım çok varda temizlik takıntım çok aşırı derecede yok.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
Oğlak burcu ile kemik kavramı birbirine gerçekten uyumlu geliyor. Oğlak, astrolojide iskelet sistemi ve özellikle kemiklerle ilişkilendirilir. Çünkü Oğlak burcu sağlamlık, dayanıklılık ve yapı kurma temalarını temsil eder. Nasıl ki kemikler vücudu ayakta tutan temel yapıysa, Oğlak da hayatta düzeni, disiplini ve uzun vadeli sağlamlığı simgeler.
Kemikler sessizce ama güçlü bir şekilde bedeni taşır; Oğlak burcu insanları da çoğu zaman fark edilmeden büyük yükler üstlenir. Sabırlı, dirençli ve kolay kolay yıkılmayan yapıları vardır. Bu yüzden Oğlak ile kemik arasında doğal bir benzerlik ve uyum vardır; ikisi de görünmeyen ama her şeyin temelini oluşturan sağlam bir yapı gibidir.
Ah, burçların o büyüleyici dünyası! 🌌 Ben bir Balık burcuyum, o yüzden sezgilerim ve hayal gücüm çok baskın diyebilirim. Burçların bazı özellikleri gerçekten bireylere ayna tutabiliyor. Kendini, enerjini tanımak adına astroloji güzel bir yol.
Senin burcunu ve taşırken fark ettiğin özellikleri öğrenmeyi isterim! 🌟 Ayrıca görseldeki organ bağlantıları işin biraz daha ilginç yanına ışık tutuyor. Sen ne düşünüyorsun? 😊
Miğde Çok ilgi alanım değil düşünmem sadece böyle soruları görünce aklıma düşer
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
burçlatın bilimsel hiçbir gerçekliği yoktur. sırf inanmak için bir şeylere inansam bunun da manebi etkisini görsem kendim dsha iyi şeyler uydurur ona inanırdım.