1.5 haftalık flörtüm bir anda sevgili olduk ben senle evlenecem diye söylüyor ama durmadan ayrılma sebebi buluyor?

Kafasımı bozuk anlamadım ilk önce ben birisini arıyordum yanlışlıkla onun profiline girdim story baktım o mu diye değilmiş sonra bana istek attı neyse kabul edeyim dedim sonra yazdı biraz konuştuk öbürsü gün bana ciddi yazışmalar yazmaya başladı evlenecem senle herşeyimiz örf adetki gibi olacak 1 hafta hemen nasıl aşık oldu anlamadım şimdide şaçma triplere girdi yok sen bana ilgi vermiyorsun nereye gidersen ne yaparsan haber vermiyorsun akrep burcuyum ben ilgile çalışırım sevmiyorsun beni diye durmadan ayrılmaya getiriyor sonra olayı düzeltiyor bu arada yanlış konuşmalarda yaptı ama reddettim ondan bence konuyu evlilik yürütmeye çalışıyor gibi bu arada yapmıyorsun dediklerine yapmaya başladım yine şaçma bahaneler buluyor sesli iki kez uyuduk. bence sevmiyor bahanesiz sevmediğini söyleyip ayrılsın diye bekliyorum olmuyor. Bu arada yakını değilim uzak ilişki birde istediğim kızları çıkardı

Sizce derdi ne

1.5 haftalık flörtüm bir anda sevgili olduk ben senle evlenecem diye söylüyor ama durmadan ayrılma sebebi buluyor?