AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ciddi değil kendini acindiriyor seni kaybetmemek için
Neden böyle bir şey yapsın ki kız dolu
Ama senin gibi güzelini bulmak zordur onun için
Bana karakterin güzel diyor ama dış görünüşümü de beğeniyor sence güzel olduğum için mi benimle güzel olmasam olmaz mıydı bilirsin erkekleri güzel olmayınca karakter olsa bile sevgili olmazlad
Güzel olduğun ve olgun olduğun için seninle kova burçları asosyaldir ve özgüvensizdir bide sen onun için lütufsun her konuda
Aslında kova erkekleri egolu kendini beğenmiş olur o da böyle anlatıyordu kendini kızın biri çok yalvardı engelledim demişti nasıl asosyal oluyorlar ki bana tamda anlattığın gibi davranıyor aslında lütufmuşum gibi bana benimle evlenmek istediğini söylüyor inanmıyorum tabii ama o kadar niyetli davranıyor ki hiç cinsellikten bahsetmiyor normal şeylerden konuşuyoruz sürekli beni sevdiğini söylüyor
Kova erkekleri sinsidir cinsellikte sen açmadığın sürece açmaz mesela çünkü sen istedin ben yaptım desin diye kova kadınları egolu olur erkekleri değil bu arada bide oyun içinde oyun oynamayı severler
Abi sen anlıyorsun kova erkeklerini galiba anlat engin düşüncelerini yani diyorsun ki aslında cinsellik için seninle evlenmek gibi niyeti yok
Ne öğrenmek istiyorsun söyle onu söylim sana
Kova erkeği kolay anlaşılabilen biri değildir. Tuhaf yaklaşım ve aksiyonları seni şaşırtabilir.
Kova erkeği oldukça sosyal ve dost canlısı olsa da mesafeli ve soğuktur. Fazla duygusallık beklenmemelisin.
Benimle evlilik düşünüyor mu gerçekten seviyor mudur o kadar çok sevgi sözcüğü kullanıyor ki sürekli bana aşkım demiyorsun sevgilim demiyorsun diyor
Sürekli karıcığım karım diyor 😂😂 sence beni kandırmak için mi
Aşkta zekâya önem verir, karşısında akıllı, pratik, çözüm bulucu ve hoş sohbet bir kadın arar. Ciddi beraberliklerinde karşısındaki kadının gösterişli, alımlı ve dikkat çekici olması önemlidir. Zengin bir kadın tercih edebilir.
Ben zengin değilim ama
Seni kandırmak için diyor genelde Zengin olma yinede isteklerini karşılayacagini düşünüyordur
Ama hiç cinsellik konuşmadık ve sürekli seni seviyorum canım aşkım diyor benimle gezmek istiyor daha el ele bile tutuşmadık
Senden bir hamle bekliyor işte galiba sende uzaksın buna buda onun hoşuna gitmiyor ama hamleyi senden bekliyor
Yani beni çok seviyor gibi davranıyor
Aşırı yoğun sevgisi var
Ne güzel işte siz kızların istediği erkek cinsel konuşmayan 😁
Evet ama benimle evlenir mi sence
Bence zor gibi görünüyor ama yinede sen cinsel yanas ve niyetini tam anla ona göre yol çizelim
Sırf ben büyüğüm diye mi zor? Ben cinsel yanaşmam. Çünkü ikimizde saygılı insanlarız
Aynen o yüzden zor kafa olarakta bir değil Zaten zamanla anlarsın
Kafa olarak biriz zaten ama ben kendimden büyük biriyle olmam o olmazsa başkası olur
Kendinden büyük biriyle daha iyi olur o zaman sende biraz olgunlaşmamışsin az bekle bakalım ne olacağını gör
Kendimden büyükler beni anlamıyor sıkılıyorum onlarla ayrıca benden Yaşlı görünüyorlar birlikte olduğum çocuk bile benden Yaşlı duruyor
Çok merak ettim seni şu an minyon tiplisin o zaman sen sana 19 filan olur 😁
15 16 diyorlar genelde sevgilim 18 yaşında
Yaş farkı çok değil mi ya o zaman sende daha olgunlaşmamışsin demek ki kafa olarak 26 - 18 fazla değil mi bide yeni ilişki galiba ondan pek sorun gözükmüyor
24üm ben
Ben ondan daha ergenim
O zaman senin için daha kolay bir seçim 18 yaşında kafa olarakta aynıysaniz o zaman mutluluklar ne diyelim gerisi sana kalmış
O zaten daha olgun davranıyor
O zaman o olgun sen 18 yaşındasin belli oldu
Bazen o takma kafana diyor küçük şeyleri ama takıyorum
Takmicaksin küçük şeyleri takarsan büyür bu sefer daha büyük olur o yüzden salacaksin
Sevgilin acaba özgüvensiz olabilir mi?
Sanmıyorum ama beni gördükten sonra bana güzelsin ben çirkinim demişti
Erkegjn kucugu makbul degldir
Onu küçük olduğu için seviyorum 😂
Aşkım o benim
Hmm yaş kac senn
26
Hmm bende 29 yaşm
Senn sevgln olmak isterdm
Benim sevgilim var
Değil
Sence nedir