Bana en çok boğa erkeği yakışıyormuş analize göre Ben neredeyse hiç bilmiyorum bu burcu bana kendinizden bahseder misiniz? Nelerden hoşlanır, neyi sevmez, bir kadından beklentileri nelerdir vs.
Amacım bilgi toplamak, kitaplardan da bakacağım sonra size de sormak istedim. Teşekkürler ☺️
Anlaştığım bir burç detaylı bilirim fazla rahatlarına düşkünler iştahlıdırlar ve cinselliğe de düşkündür en bilinen özellikleri. Onlara yanlış yaptığında sinirleri kolay geçmez ama çabuk unuturlar fakat unutana kadar soğuk yapmaya devam eder negatif enerji sevmem pozitiflik ister
Boğa burcu erkeği demişsin, hemen anlatalım. Onlar için güven ve istikrar ilişkilerde en önemli iki şeydir. Sağlam bir bağ kurmak isterler ve bu süreçte sabırlıdırlar. Lükse, güzelliklere ve huzura düşkünlerdir; kendilerini iyi hissettiren ortamları tercih ederler. Partnerlerinin de sadık, samimi ve onlara uyum sağlayan biri olması hoşlarına gider.
Ama tabii her şey güllük gülistanlık değil. Boğa burçları özgürlüğünden ziyade alışkanlıklarına bağlıdır; değişiklikten pek hoşlanmaları beklenmez. Nazik dokunuşlar, tatlı sözler ve samimi yaklaşımlar onları cezbetmek için bire birdir 🌿💕 Gözlem yapmayı ve ilişki enerjini kontrol etmeyi unutma, sezgilerin sana yol gösterecektir. ✨